februar 06, 2015

Vi går fra Axeltorv på mandag d. 9/2 kl. 18.
Kh - støt vores sag: kom med.
Nicolai

Aftengåtur mod fundamentalistisk islam, mandag d. 9/2 kl. 18
OBS-OBS-OBS: Ny rute!

Husk at invitere dine Facebook-venner!


RUTE: Afgang fra Axeltorv kl. 18.
PROGRAM (tiderne er cirka-tider): Kl. 18 taler. Kl. 18:30 aftengåturen starter. Kl. 19 Fællessang. Kl. 19:30 ankomst tilbage til startstedet.
MEDBRING: Godt humør, fredeligt og demokratisk sindelag.
INFORMATION OG OPDATERINGER:
SPØRGSMÅL OG PRESSE: Nicolai Sennels, arrangør og talsmand for Pegidadk (tlf.: 31359585 / email: nicolaisennels@gmail.com).
LINKS:
- Pegidadk's Facebookside: facebook.com/pegidadk
- Eventside: facebook.com/events/782239601852815/

Vi havde endnu en tryg, fredelig og særdeles hyggelig aften d. 2/2. Jeg tror det er de hyggeligste og mest meningsfulde mandag aftener jeg har oplevet. Det er dejligt at se, hvordan folk der har været med før lærer hinanden og kende, og at tale med nye deltagere og høre deres glæde og begejstring over at være med - og over den gode stemning.

Demonstrationen er en mulighed for almindelige danskere til at markere deres modvilje overfor fundamentalistisk islam og den snigende islamisering af Danmark og Vesten. Det er også en mulighed for at sende et klart signal til dem, der prøver at true os til at tie og makke ret, om at vi ikke lader os kue. Endelig er det en mulighed for at sende et signal til vores politikere om, at vi beder dem sætte vores sikkerhed og frihed først.

Jeg forventer, at det som sædvenligt bliver en smuk aftentur. Vi har som altid indkøbt fakler og lavet skilte.

TRYGHED
Vi har en virkelig god og positiv dialog med politiet, som ved alle vores tidligere demonstrationer har vist, at de er i stand til at sikre komplet ro og tryghed. Vi er sågar begyndt at have mødre med helt små børn med. Politiet ankommer til startstedet allerede en time før demonstrationen, og ligesom sidst vil de sørge for tryghed og ro i området efter demonstrationen, så folk kan komme sikkert til deres cykler, biler, busser og toge og komme hjem i god ro og orden.

KOM SOM DU ER
Kom som du er, demonstrationen er for alle fredelige mennesker, der går ind for ytringsfrihed og demokrati. Alle er velkomne: folk i alle farver, med alle baggrunde og fra hele verden, som kan opføre sig høfligt og afslappet og følge demonstrationens regler.

MEDBRING GERNE
Kom varmt klædt på i varmt fodtøj. Godkendte slogans til demonstrationen: "Nej til fundamentalistisk islam", "PEGIDAdk", "Nej til vold og racisme" og "Ingen mord for ord" - du er velkommen til at skrive disse slogans på et skilt, pap el.lign. i kreative farver, evt. pyntet med lyskæder eller hvad du nu har lyst til. Nationalflag er velkomne i A4-størrelse. VENLIGST: Ingen andre slogans eller logoer end de ovennævnte er tilladt til demonstrationen!

REGLER
Vi beder venligst om, at folk ikke medbringer alkohol til demonstrationen, og at folk ankommer ædru.

BLIV VÆK HVIS...
Bliv væk hvis du er racist, nazist eller ser "militant" ud. Vi forventer at de fremmødte har en fredelig og høflig adfærd, så alle kan føle sig trygge og velkomne. Skulle der være folk, der opfører sig uhøfligt eller bryder demonstrationens regler, vil de blive bedt om at forlade demonstrationen (evt. med politiets hjælp). Folk der bærer andre slogans eller logoer end de godkendte (se ovenfor), vil blive bedt om at fjerne det eller forlade demonstrationen. Vi vil have en fredelig, tryg demonstration for alle - lige som sidst.

KONTAKT og INFO
Arrangør: Pegidadk
Spørgsmål og presse: Nicolai Sennels (tlf.: 31359585 / nicolaisennels@gmail.com).
Information og seneste nyt om arrangementet: facebook.com/events/782239601852815