februar 18, 2015

Obamas fjæskeri for islam

Fra den svenske blogg Every kinda people 17 FEBRUARI 2015

Obama indbyder terrorister til et show, som kaldes "Topmøde om bekæmpelse af voldelig extremisme". En bedre titel havde været "Topmøde for fjæskeri for det hurtigt voksende islam, samtidigt som man lader som om man gør noget imod islamisk terrorisme"

Man ruller det røde tæppe ud for medlemmerne fra et center i Boston, "Islamisk Samfund i Boston" (ISB); som tydeligt er terrorvenligt og kendt for at være en front for terroristgrupper i og omkring Boston.
Ahmad Abousamra, som nu er den førende propagandist for Islamisk Stat, plejede at bede ved ISB's Cambridge-moskèen. Hans far var med i bestyrelsen for ISB.

FBI mistænker, at Abousamra ligger bag den engelsksprogede propagandakampagne, som fremstiller videos af halshugninger og anden ilddåd. Det er lykkedes kampagnen at rekrutere mindst 300 amerikanske jihadister og tusindtals frivillige fra andre vestlande.
ISB stiftedes af Hamas' og Hizbollahs' tilhængeren Abdurahman Alamoudi, som 2004 dømtes
til 23 års fængsel for terroristrelateret aktiviteter. ISB's Cambridge moskè drives af muslimsk Amerikansk samfund og federale anklagere påstår, at de er en front for Muslimsk broderskab.
Boston Maraton bombere Tamerlan og Dzhokhar Tsarnaev bad også ved ISB's Cambridge-moskèen ligesom Tarek Mehanna. Mehanna fik sin terroristuddannelse i Jemen og planerede at anvende automatvåben til massakre i et købecenter i Boston. År 2012 dømtes Mahenna til 17 års fængsel for at have conspireret for at hjælpe Qaida. Oussama Ziade, et medlem i Bostonmoskèen, anklagedes 2009 for at acceptere penge fra Qaidas indsamingsleder Yassin Kadi.

Islamiak Stat har netop halshugget 21 peronser i Libyen, bare fordi de var kristne, men at Obama strækker venskabshånden ud til hårdføre islamister, som i grunden er fjendtlig indstillet til vesterlandsk civilisation er ikke nogen overraskelse, når man ser på hans Mellemøstpolitik.
Obama støttede Muhammed Mursi og det musimske broderskabs regime i Ægypten og styrtede Muammar Gadaffi i Libyen, hvilket banede vej for islamisk ovetagelse af landet.. Han nægtede at støtte et folkeligt oprør mod de teokratiske totalitære i Iran og tillod at oppositonen knustes af mullorna (præsteskabet).
Dert er ingen tvivl om, at Århus-borgmester Bundsgaard burde blive et velkomment bidrag til Obamas "Topmøde for fjæskeri for det hurtigt voksende islam, samtidigt som man lader som om man gør noget imod islamisk terrorisme"

Mark Steyn siger: lige såmeget som jeg afskyer disse fanatikere, foragter jeg Obama og den europeiske politiske elite endnu mere. De giver bistand og bortskænker vor frihed for at blidgøre galninger. De har placeret kræft i Vestens hjerte, som vil tilintetgøre os alle.