februar 24, 2015

Jihadist-sex


Her er kvinden, som styrer en af jihadist-bordellerne i IS-kalifatet; en tyveårig englænderinde.
Glem de franske områder og de engelske kvarterer. Aqsa Mahmood, den tyveårige skotte som på få måneder har gjort karriere i Abu Bakr-kalifatets indre i Bagdad og er nået til at styre den kvindelige brigade, er alt andet end en fattig pige uden alternativer. Hun har valgt at blive terrorist for at flygte fra den virkelighed, hun levede i.

Aqsa, som nu kalder sig Umm Layth, har uddannelse fra de bedste skoler i Glasgow og har gået på det fine Craigholme-gymnasium. Hun har lyttet til Coldplay, læst Harry Potter og været med veninderne henne og se The Hunger Games: hendes verden var privilegier og velvære. Men så - som Maurizio Molinari fortalte i pressen - da hun blev 19 år i november 2013 sagde hun til sine forældre, at hun vilde tage på rejse. Hun hilste farvel og omfavnede dem, kyssede sin bedstemor og sagde til hende: "Med Allas velsignelse" og forsvandt bort i intet i 96 timer. Så ringede hun fra Syrien for at fortælle sin familie, at hun havde valgt jihad.

Kaliffens opgave.
De deperate forældre bad hende komme hjem, men hun var allerede i en anden verden: hun boede faktisk i hovedsstaden, Raqqa, er gift med en fremmed jihadist og har et ansvarsfuldt job. Man har betroet hende den kvindelige politienhed "Kvindebrigaden Al-Khamsaa",  som styrer en af bordellerne, hvor de kidnappede yazidi-piger fra Iraq, der er blevet slaver, står til rådighed for Isis-militæret. Aqsa Mahmood skulde især være engageret for en gruppe fremmede jihadister, engelske og måske også franske, som skal overbevise slavinderne om "ikke at gøre modstand" imod kaliffens ønsker. Det er hende, som på Twitter har overbevist i hvert fald een af de tre voksne britiske kvinder, som sidste uge kom til Syrien. Det drejer sig om Shamina Begum, 15 år, Kadiza Sultana, 16, og Amira Abase, 15. som efter at have rejst fra deres familier i Londons orientalske kvarterer fløj fra Gatwick til Istanbul og derfra over land til Syrien, hvor de er blevet tjekket i byen Tal Abyad, kontrolleret af ISIS i nærværelse af en af kaliffens jihadister.

Kilde: http://www.liberoquotidiano.it/news/esteri/11682513/Jihad--la-storia-di-Aqsa.html         oversat fra italiensk af Gertrud Galster