februar 19, 2015

Hvorfor gjorde politiet ikke noget?

Lamslået og rystet i sit inderste stirrer man på tal og redegørelse for antallet af voldtægter i England og Wales. De har nået det højeste niveau nogensinde, gennemsnitligt 60 om dagen, skriver Daily Mail.

1400 engelske piger blev misbrugt, helt ned til 11-års alderen, gruppevoldtaget og solgt til sex i England i en årrække. Politiet gjorde ingenting for at hjælpe pigerne.
Den 12 årige Emma blev oplært til sex med en gruppe mænd i Rotherham. Da hun blev 13 år, blev hun voldtaget første gang. Senere igen og igen.
Emma gik efter nogle måneder til politiet. Hun tog det tøj med, som hun havde haft på under voldtægterne. Tøjet skulle bevise de grove voldtægter, men politiet troede ikke på hende. De sagde, at Emma ikke havde beviser mod mændene. Emmas forældre gik også til myndighederne, men de troede heller ikke på forældrene,

Mændene fortsatte voldtægterne
Emma er i dag 24 år og har fortalt sin historie til britisk tv BBC. Misbruget af hende stoppede, da hendes forældre flyttede hende til udlandet. Men mændene fortsatte med andre piger. Først for fire år siden blev fem mænd fra byen dømt for at oplære teenagepiger til sex.
Byrådet i Rotherham krævede undersøgelse...
Undersøgelsen viste, at omkring 1400 piger helt ned til 11-års alderen i 16 år var blevet seksuelt misbrugt i Rotherham i årene 1997 til 2013. Piger blev voldtaget igen og igen af mange mænd på én gang.
Mændene truede pigerne med pistoler. De hældte også benzin over pigerne og truede med at sætte ild til dem. Mange af pigerne blev bortført og solgt til andre byer. Der har været anholdelser i 11 byer i England.
Mange af de anholdte stammer fra Pakistan, siger Andrew Norfolk, som har skrevet om sagen for avisen The Times.
/BBC/
Kilde:  fra Ulla Abildtrup 27. aug. 2014Hvorfor gjorde politiet ikke noget? Var der rådne folk i politiet? Eller andetsteds?
Var det hele bare en slags pjanket tøse-epedimi? En forsinket 68-gruppesex med hash og pot? Moderne opdragelse? Var tiderne løbet løbsk? Verden gået i opløsning? Var massesex  blevet normen? Der var snart ikke en film uden der dyrkedes sex. Det var ikke viktorianske tider længere

Svenskerne  havde fået  trængt sig ind i FN 2007 med rådgivende sex for verdens stater! og EU havde fået arrangeret en Lissabon-traktat med araberne, som gerne dyrker pædofili med barnebrude. Lovtexterne i Europa måtte kunnes tilnærmes Mellemøsten for at vise dem, at vi var venlige. Man kunde gøre børnehaven obligatorisk og indføre sexundervisning fra 3-4-årsalderen, så ungerne lærte
det.

Sådan gik det til.
Nu viser det sig, at den svenske "Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter" har været til en større konference i Europaparlamentets Petitionskommitté (PETI) afdeling den 19 marts 2014 angående tvangsfjernelse af børn og tvangsbortadoptering i Storbrittanien. Det drejede sig angiveligt omkring 1000 børn om måneden uden at nogen greb ind. Se videoen!

https://www.youtube.com/watch?v=rAPWzDw_KG4
Videre fremgik det, at NKMR havde sendt en rapport om forholdene i Sverige, Norge, Danmark og Finland den 23. december 2013 til Europaparlaments Petitionskommitté (PETI) afdeling , men at de endnu ikke havde modtaget noget svar.

En billedtekst fra konferencen fortalte:
Det maximale choc - også kendt som sandheden:

Højesteretsdommer og Børnesex-ringen: Rådgiver for den engelske dronning og stifter af en pædofilgruppe, som arbejder for at forbrydere ikke skal havne i fængsel. Lord Justice Adrian Fulford udsås sidste år til rådgiver for den engelske dronning. Han var en vigtig medhjælper af den berygtede pædofilgruppe for informationsudbytte (PIE). Politiet mistænker, at gruppen bedriver  overgreb på børn på "industrielt niveau". Fulford afsløres som en af dem, der står bag kampagnen for at forsvare PIE. De krævede at børns alder for accept af sex (pædofili) skulde sættes ned til kun 4 år - fire år!
Et sygt samfund! Det er hvad det er! Muhammedanerne vil have deres "kultur" med sig ind i Europa og vil ikke risikere straf for lidt pædofili. Og EU giver efter, sådan som de hele tiden har gjort det. Det her er så svært at fatte, at mange sikkert vil tro, at det er misforstået. Europeerne vil indbilde sig, at familien er beskyttet gennem forældremyndigheden, men sådan er det ikke. En magtfuldt diktatur kan gennemtrumfe de love, de vil.


skrevet af Gertrud Galster ca. 29.3.2014,