oktober 01, 2012

Bliv bevidstgjort....!

Morten Uhrskov om "den onde hvide mand"  24september, 2012

FraFF
Fra Morten Uhrskovs blog på JP
Bliv bevidst om dit privilegium onde hvide mand

Tænk at jeg i min dybe naivitet indtil for et par år siden troede, at USA udgjorde den vestlige verdens bastion. I Europa gik det den vej, hønsene skraber, men Guds eget land holdt fast og ville til stadighed udgøre den vestlige verdens sidste skanse.
Ak, hvor dumt og umodent at tænke sådan. USA er hurtigst af alle på vej mod det helvede, hvor mangfoldighed er navnet, og hvor alle grupper kappes om at splintre det, der engang var klodens stærkeste magt. Det er USA endnu nogle år endnu, men skal man være grov - og det er man sommetider nødt til - så er USA et sminket lig. De langsigtede tendenser er ikke til at tage fejl af. Det kræver tunnelsyn at tro andet. Læs f.eks. Patrick Buchanans seneste bog Suicide of a Superpower.
Djævelen i detaljen
Den amerikanske skole, jeg om et øjeblik skal omtale, er kun mikroskopisk i det samlede billede. Men at det overhovedet kan lade sig gøre at promovere en så uhyggelig tankegang som den på Harvey Scott K-8 School fortæller, at noget er helt, helt galt. Jeg vil tro, at kun Storbritannien og Sverige kan komme op på siden af en sådan løbsk vanvidsvogn. Vi skal til at vænne os til, at den mest ødelæggende multi-kulti tankegang som oftest kommer fra USA.
Verenice Gutierrez
Ovennævnte kvinde er leder af en skole i Portland, Oregon, hvis mål er, at alle elever skal kunne nå to års resultater i læsning, skrivning og matematik på et år. Man kan kontakte skolen, hvis man vil “hjælpe os med at skabe denne kultur gennem magtfulde symboler” (sic!).
Til avisen Portland Tribune fortæller Verenice Gutierrez, at hvis “underviserne kan forstå deres eget hvide privilegium”, så kan de ændre deres undervisningsform til at øge minoriteternes præstationer. Jamen, det siger hun sågu. Så langt ud kan den såkaldte mangfoldighed komme, at hvide amerikanere må forstå, at kun deres eget snæversyn i forhold til at fatte omfanget af deres supremacisme hindrer andre grupper i at nå fremskridt. At sorte og latinoer klarer sig notorisk ringe i det amerikanske skolesystem, er en kendsgerning. Lederen af skolen i Portland slår fast, at de hvide og kun de hvide amerikanere bærer skylden for dette.
Verenice Gutierrez ser det alle vegne. Hun fortæller, at en lærer året før brugte et eksempel med en peanut butter sandwich. Og hvordan, spørger Verenice Gutierrez, kan somaliske eller latinoer (hispanics) forholde sig til det? Vupti, stort set alle elendige skolepræstationer kan forklares med hvide lærere, der i kraft af deres privilegier hæmmer minoritetsbørn i deres udvikling.
USA kan sejle deres egen sø
USA er på mange måder det dårligst tænkelige eksempel på det, der skulle kunne redde den vestlige verden ud af sin nuværende sump. USA er gledet ned i en politisk korrekthed, der ikke tåler sammenligning med noget andet vestligt land. Glem USA. Guds eget land vil ikke blive der, hvorfra den vestlige verdens frihed genvindes. Det kan kun ske fra Europa, den vestlige verdens gamle kernelande. Sammen med Rusland kan Europa den dag i morgen beslutte at ende den værste nedgangsperiode i kontinentets historie ved at standse den ikke-vestlige indvandring.
Glem USA. Det er demografisk alt, alt for sent. Det er det ikke i Europa.
Spydpigen:

Stop demoraliseringen og islamiseringen af Amerika!