oktober 15, 2012

Pædagoger - selv skadede fra barnsben?

Den samfundsundergravning, som begyndte under den kolde krig med alverdens propaganda på basis af de kommunistiske langtidsmål og kulminerede under 68’ernes ustyrlige indflydelse op gennem 70’erne, er aldrig holdt op!

Det mest effektive propagandaemne var/er nok sexsnak. I nogle børnehaver i Danmark indrettede man «Bollerum», hvor børnene kunde kæle med hinanden, og viste meget avancerede billedbøger,
Sverige har to store magtfulde sexforeninger, som herser med at få den voksne befolkning til at acceptere deres mere eller mindre absurde idèer. RFSU, «Riksförbundet för sexuell upplysning» er landets dominerende kondomforretning og RFSL, «Riksförbundet för sexuellt likaberättigande» tager sig af diverse sexuelle minoriteter fra homosexuelle til sodomi-dyrkere. De har i deres blad vist fotos af småbørn, som de kaldte homosexuelle, og går ind for at lære småbørn sexlege og for at gøre drenge til piger og piger til drenge ved at give dem henholdsvis drengelegetøj og pigelegetøj. (Ungerne skal nu nok selv bestemme og smide det legetøj væk, de ikke vil lege med, og under hyl og vræl erobre det, de gerne vil have). Lad dog børn være børn og vælge selv!

RFSL fik – som sex-experter - foden indenfor i den svenske regeringen, Og trods årelang modstand opnåede de observatørstatus i FN 2007, så de kan deltage i forskellige menneskerettighedsmøder i FN og "hjælpe" andre lande med sexlove o.l.   
                            Legetøjskatalog med 5-årig spiderman med lyserød dukkevogn

Om det nu er gennem Sverige eller EU eller gennem FN eller fra et anonymt udland eller en galeanstalt så synes det at være samme sexgalskab man stikker i næsen på børn i Vestverdenen.

Se her fra DR: