februar 22, 2009

Naturligvis himler vi!

Gratisavisen Urban bragte forleden en lille notits fra langtude.urbanblog.dk Teksten var fremhævet med rødt i avisen under overskriften SHARIA:
I mange af de vestlige lande, har vi stadig dødsstraf, men alligevel himler folk op over en halshugning i Saudi-Arabien.

Skribenten erkender at være langt ude, idet han lukker øjnene for HVAD der fører til dødsstraf i Saudi-Arabien. Sharia´en, som af troende muhammedanere anses for Allahs lov, kræver dødsstraf for frafald fra islam. Frafald kan tolkes meget forskelligt i de forskellige islamiske lande, fra blasfemi mod Allah og hans profet og overgang til kristendom helt ned til at man hjemme ikke overholder alle de religiøse leveregler, der foreskrives i pågældende land. Dødsstraf kan også idømmes ved en (måske falsk ?) anklage mod en kvinde for utroskab, ja endog blot en formodning om en sådan.

Hvad var ”langt ude” ude efter? At vi skulle godkende saudiarabisk dødsstraf på lige fod med den vestlige til trods for, at de to overhovedet ikke kan sammenlignes!!!

Naturligvis himler vi!