februar 13, 2009

Falske oplysninger spredes

Fra bloggen Modpress:

"Nu må vi kræve at Dansk Folkeparti tager afstand fra racistisk vold!

February 13, 2009 11:11 af allan (Mavepusteren)
Klippet fra Politiken - en tragedie fra Schweiz:
“Paula Oliveira blev i mandags banket så voldsomt af tre skinheads, at hun mistede de tvillinger, hun var gravid med. Derudover blev hun skåret cirka 100 gange i kroppen under det 10 minutter lange overfald,og flere steder var der ridset racistiske budskaber ind i hendes krop(..)Desuden var der også adskillige steder skåret kendingsbogstaverne til det højreorienterede Schweizisk Folkeparti, SVP, ind i hendes hud.”
SVP er et søsterparti til det Dansk Folkeparti og bruger akkurat samme retorik og har samme racistiske politik. Man må kræve at Pia Kjærsgaard og alle medlemmer af Dansk Folkeparti øjeblikkeligt tager kraftig afstand fra den slags overfald - hvis ikke må man se det som en indirekte støtte til den slags brutale overfald. Man må også kræve at medlemmer af Venstre og Konservative øjeblikkeligt tager afstand fra et fremtidigt samarbejde med Dansk Folkeparti, før de garanterer at de ændrer deres racistiske retorik.
Det kommer naturligvis ikke til at ske - I Danmark bekymrer vi os naturligvis kun om racister der ikke får lov til at rejse til Storbritannien.
link til konsekvenserne af Dansk Folkeparti-agtig retorik og politik
link til skrigosfæren kærlighed til S V P"Fra bloggen Ydmyghed:
Det "pæne" og det grimme fremmedhad
En 26 årig kvinde med brasiliansk baggrund er blevet skamferet med kniv i Schweiz. Overfaldsmændene ridsede i hende: Schweizerische Volkspartei. SV svarer til "Dansk" Folkeparti. Kvinden var gravid og bar tvillinger, som hun mistede som følge af overfaldet …
indlæg › · blogforside »Allan (Mavepuster) skriver på bloggen ”Modpress” om en skrækkelig historie fra Schweiz, og den kristne blog ”Ydmyghed” har samme historie. De har det fra Politiken, så de er ikke direkte skyldige i falske udsagn, men det viser med hvilken hast man griber til at sværte politiske modstandere, skønt disse ikke har det fjerneste med sagen at gøre.

En kvinde fra Brasilien er blevet groft overfaldet af tre skinheads og knivskåren i Zürich. Overfaldet medførte, at kvinden aborterede de tvillinger, hun bar i maven. Hendes far ringede fra Brasilien til de schwiziske myndigheder og skældte ud over Schweiz og krævede, at de gik til bunds i sagen og fandt de skyldige

Det samme kan man kræve af Politiken og de to bloggere, for det er nu i mellemtiden på hospitalet klarlagt, at den pågældende kvinde aldrig har været gravid og derfor heller ikke har kunnet abortere tvillinger. Det blev meddelt i de schweiziske radionyheder, og nu senest i Neue Zürcher Zeitung i dag kl. 17.12.

Hvorfor hun har løjet så groft over for politiet er indtil videre en gåde, for det var vel ikke et ønske om hævn i form af højere straf til overfaldsmændene, hvis de bliver fundet?
Der sættes nu også et spørgsmålstegn ved, om hun ikke selv har tilføjet sig snitsårene?


De ovenfor nævnte bloggere har som sagt historien fra Politiken og bruger overfaldet til at formode, at det må være ”racister”, hvorfor de videre formoder, at det må være folk, der står Dansk Folkeparti og/eller deres søsterparti i Schweiz, Schweizische Volkspartei, nær, skønt man vel aldrig har hørt om sådanne overfald fra disse partiers side.

Man må jo snarere søge blandt de mange voldelige grupper, vi er blevet belemret med i Europa.