februar 10, 2009

Hougaards perlevenner

Bertel Haarder skal sætte Københavns Kommune på plads i sag om imam-rådgivning, mener
Dansk Folkepartis uddannelsesordfører Martin Henriksen. Han er forbløffet over, at Københavns Kommune har valgt at indlede et samarbejde med to yderligtgående islamister i form af Abdul Wahid Pedersen og Zubair Butt Hussain, der blandt andet skal rådgive kommunen om indholdet af undervisningsmaterialer anvendt i folkeskolen.


- Vi har at gøre med en imam, der er tilhænger af stening og en anden person, der i hvert fald har haft tilknytning til Minhaj ul-Quran, der virker for at indføre sharia på globalt plan. Det er samtidig foruroligende, at Københavns socialdemokratiets integrationsborgmester tilsyneladende mener, at der ikke er noget ekstremt i at gå ind for global udbredelse af shariaret og stening. Man må spørge sig selv, hvem det er, der ikke er rigtig vel forvaret, siger Martin Henriksen.


Martin Henriksen er så fortørnet over Københavns Kommunes samarbejde med islamisterne, at han nu vil have undervisningsminister Bertel Haarder på banen.
- Haarder må simpelthen sætte Københavns Kommune på plads. Der må trækkes en streg i sandet. Man inviterer vel heller ikke Jonni Hansen til at give sit besyv med, når det kommer til valg af skolebøger i København, fastslår Martin Henriksen.


Martin Henriksen undrer sig samtidig over, at Bertel Haarder ikke tidligere har råbt vagt i gevær.
- Det er mærkværdigt, at man i regeringen sidder med en minister, der faktisk er meget opmærksom på denne problematik, men samtidig er der ikke andre ministre, der aner noget om det. Jeg mener, man må blive bedre til at tale sammen i regeringen. Men nu forventer jeg, at Bertel Haarder skrider ind, fastslår Martin Henriksen.Kilde: PRESSEMEDDELELSE fra Dansk Folkeparti 10.2.09