maj 27, 2016

Simpel sex-galskab


En mand skyder en fødselslæge, der lige har hjulpet hans kone ved fødselen. Det skete ved Kong Fahad Hospitalet i Saudiarabiens hovedsta Riad. Saudiarabiens grundlov, "Regeringens Grundlæggende System", er delt op i 83 artikler, der alle er baseret på en salafit-tolkning af sharia`en, den islamiske lov.

Hændelsen omtales på en saudisk web-side og gentages med stor opmærksomhed af massemedierne i Jordanien, ofrets hjemland. I henhold til den saudiske side "Sabq.org." har den skinsyge ægtemand, hvis navn ikke røbes, "opsøgt lægen for at takke ham for hans fødselshjæp". Videre hedder det: Ægtemanden overtalte sit offer til at gå en tur med ham i hospitalets anlæg, som på det tidspunkt var fuld af legende børn, da han trak en pistol og skød - før han forsvandt.
Ifølge lægeattesten "gik kuglen ind gennem den venstre arm, gennemhullede en lunge og standsede i den højre arm". Hændelsen fandt sted for nogle dage siden, men først i dag har politiet arresteret ægtemanden, som har forklaret sin opførsel sådan: "Jeg gjorde det, for det skulde ikke være ham, der opererede min kone, men en kvindelig læge".

Ifølge lægerne er den jordanske fødselslæge, som er indlagt på det samme hospital, i stabil tilstand.


Kilde: fra nyhedsbureauet  "askanews" via den italienske blog  "Lisistrata" 27.5.16