maj 18, 2016

EU truer

DF ugebrev fra Thulesen Dahl – tirsdag den 17. maj 2016:

"Det skal gøre ondt ikke at følge EU-linien!

"I dag mødtes statsminister Lars Løkke Rasmussen med EUs præsident Donald Tusk. (.......)
EU-præsidenten kom til København for at fortælle danskerne, at det vil blive særdeles svært – ja måske endog umuligt – for Danmark at få en parallelaftale omkring Europol. Man fik nærmest fornemmelsen af, at EU-systemet synes, det er helt fint, at det er meget, meget svært. Også hos ja-partierne her i Danmark har man samme interesse. For så kan man sige, ”hvad sagde vi?”. Og så kan man fortsætte med at proppe mere EU ned i halsen på de ellers stadig mere skeptiske befolkninger".

Kommentar:
EU truer os. Angående politisamarbejde. Jeg er målløs. Betyder det, at hvis der sker et eller andet kriminelt i Danmark eller andetsteds med interesse for Danmark - eller omvendt for EU -  så er Danmark en isoleret plet på kortet, som EU ikke vil samarbejde med? Det lyder utroligt dumt.

Hvad er forskellen på Europol og Interpol? Hvem tager sig af hvad? Styres Europol af EU-ledelsen i Bryssel og kan udgøre magtelitens forsvar mod eventuelle interne oprør mod diktaturet? Er det det, det gælder? Eller er der rævestreger gemt bag fordelingen af forskellige politiopgaver? Der var tidligere nogle, der hævdede, at politiet ikke kunde tage sig af kriminaliteten omkring pædofili og porno (?).