maj 04, 2016

Mere politik end religion

Lærerne på VUC - Voksenuddannelsescentret i Kongens Lyngby - vil kunne se elevernes ansigter, så skolen har forbudt, at muhammedanske piger maskerer sig. Men nogle af deres veninder har telefonisk fortalt, at de er kede af det på pigernes vegne – og de håber, at omtale af sagen kan "få skolen til at komme til fornuft".

Der bruges ord om "tro" og "religionsudøvelse" og "religiøs frihed", men faktisk står der ikke noget i koranen om, at kvinders øjne, næse og mund skal være usynlige! Der står, at kvinderne skal være tildækkede, så "kroppens hemmelige ting" ikke ses, med andre ord de skal være anstændigt påklædt. Her er i virkeligheden ikke tale om religion, men om islams (tilsyneladende langt vigtigere) verdenspolitik.

Det i Vesten af vore politikerer opfundne "Multi-kulti-program" - at alverdens kulturer - allesammen skulde have samme frie rettigheder i Vestens lande - er et meget dygtigt arrangeret stykke antidemokratisk program, som fra første dag for ethvert tænkende menneske har peget på det mål, at den grænseløse mangfoldighed skulde nedbryde og ødelægge vor egen kultur, så alt vilde ende i kaos.

De borgerlige partier har også i denne sag snorket og ladet de nedbrydende kræfter hærge som de vilde. Alle skal have samme ret. Forestil jer allesammen, at en respektabel indfødt fra en af urskovene på Ny Guinea kommer på besøg i Danmark med kun "en enkelt tulipan" foran sin "blusel".