februar 08, 2014

Vi bytter befolkning!
Ovenstående har intet med asyl og asyllove at gøre.
Det er indvandringspropaganda af værste skuffe. Göbbels kunde næppe have gjort det bedre.
Sveriges Migrationsverk er mester for det - med regeringens sanktion naturligvis, og bag dem EU. For glem ikke at nu er EU's løfter fra 1978 til de arabiske lande ved at gå i opfyldelse uden noget som helst mandat fra Europas befolkninger.

I 1995 udkom bogen ”Ögonblick i själva verket” under forfatterpseudonym. Den afslørede migrationsverket og magthaverne. Referaterne deri viste tydeligt vejen frem til ovenstående video.
På det tidspunkt - om ikke før - burde almenheden have gjort oprør mod de politikere, de havde valgt.

Hvad viser billedet herover? En brunlig mand, en araber? Fra en anden verden med en modsat drejet kultur? Han er alene, mens flokken bagved åbenbart er fra Europa, måske fra Øststaterne?
Propagandistisk manipulation. Flertallet, de så godt som uintegrerbare, er ikke blegansigter som angivet.

Videoen er en vejledning i, hvordan ”asylansøgeren” skal håndtere migrationsverket.

Det är väldigt viktigt att du berättar, vad som har hänt just dig personligen”

Her er frit slag for indbildning og digterkunst! Det drejer sig ikke om dit hjemlands borgerkrig, sult og nød på grund af politikeres korruption, konflikter etc. etc. Det drejer sig om din historie. Vi godtager den, men siger ikke eet ord om, hvordan det står til i Sverige, om der er boliger og arbejde, om man får lov at tæske konen og overfalde nogle af de blonde piger....


Det er slet og ret et stort arrangeret forræderi, som næppe kan sammenlignes med noget andet tidligere i verdenshistorien. Danmarks berømmeligste forræder, Corfitz Ulfeldt, var småting i sammenligning med dette (skønt Danmark aldrig har forvundet det). Her er det Europas mange tusinde millioner mennesker....


Kilde:
http://snaphanen.dk/2014/02/07/hier-stehe-ich-ich-kann-nicht-anders/
video "Everyday life in Sweden"   Playliste søka asyl i Sverige