december 17, 2012

Penge lugter ikke!

Apopos Messerschmidts pressemeddelelse:
https://mail.google.com/mail/u/0/#search/Dansk+Folkeparti+pressemeddelelse/13b8ee531cc78b6b

I denne søde juletid, hvor vi propper i os.....

Under forrige besættelse fik vi et nyt ord på dansk: «Værnemager» - som betegnelse på de personer, som uden større moralske overvejelser valgte at tjene penge på besættelsesmagten. I vore tider har vi noget tilsvarende: folk, der uden moralske skrupler ignorerer de lidelser, vi påfører dyrene ved slagtning uden bedøvelse. De nordiske folk vil gerne prale med deres lovfæstede dyrevenlighed og -beskyttelse. Gud bevares ikke uden grund. Alt er jo relativt, og generelt set er vi meget glade for dyr. Vi skal ikke langt ned i Europa, før man ser lidt anderledes på dyrene end vi er vant til. Industrialiseringen af landbruget hjælper ikke på det.

Er der penge i en sag, går alt af led. Penge lugter ikke! Som man siger. Man lukker øjene.
Faktisk har vi jo på trods af al vor generelle dyrevenlighed set igennem fingre med den jødiske slagtemetode, schæktningen, i lange tider (fra de fik statsborgerskab 1814???) og selvom muselmændene ifølge koranen skal hade og forfølge og dræbe jøderne, så er det schæktningen som er banebrydende for den islamiske modbydelige halalslagtning, ligesom den jødiske omskæring er adgangskort for den langt mere brutale islamiske omskæring.

Den græske Hermes er gud for handel, men NB også for tyveri og bærer en tryllestav. Han var en mester i at kunne stjæle allerede da han lå i vuggen og huggede listeligen Apollons kvæg. Han forsøgte at lyve sig fra det som tyveknægte gerne gør.
Hermes er altså i vandel og handel ikke altid helt fin i kanten... og derfor er handelen med kvæg og kød blevet mere grov og rå, lige fra transporten til slagteriet og selve slagtningen.