december 02, 2012

Grundskolebørn deles op i to kategorier!


De skrækkelige elevforhold på den fynske Ejerslykkeskolen - et typisk resultat af den ukontrollerede indvandring - vandrer landet rundt, men hvad gør man ved det?

Netop nu, den 1. december skriver den tyske blog Politically Incorrect om et nyt skolesystem, man har grebet til i Berlin


Ifølge Claudia Keller i det tyske blad “Tagesspiegel” (Dagens Spejl) er den etniske opdeling i Berlins grundskoler snart overstået. Der bliver kun to slags skoler. En for børn fra uddannelsesbevidste forældre, som allerede kan læse og skrive, før de kommer i skole. Og en for resten, som ved skolens begyndelse ikke kan holde på en blyant, og hvis forældre for største delen er indvandrere og taler dårligt tysk.


Man tror, man har hørt forkert! Åbenbart et realistisk syn på forholdene!

Nyheden er ikke så dårlig. Tingene ligger klappet og klart: man behøver ikke længere at give sig af med halvhjertede indsatser, halvvejs socialt arbejde o.l.

Men mens elevgruppe 1 kan nøjes med beskedne resourcer, kræver gruppe 2 adskilligt. De, der arbejder på skoler i Kreuzberg, Neukøln eller Wedding hvor forældrene  hovedsageligt mangler skolegang, må kunne tyrkisk og arabisk, og med tanke på zigøjnerbørn måske også rumænsk og bulgarisk. De må være skolede i psykologi og voksenpædagogik, for det er ikke nok at inddrage forældrene, men man må arbejde med dem. Det koster altsammen, og skolerne i disse kvarterer har brug for mange flere penge for at kunne forberede børnene til et liv og arbejde, hvor de virkelig har en chance.
Altså virkelige superpædagoger!Vi stemmer for, at man først og fremmest slet ikke lader fattigflygtninge uden skolegang og asylbedragere slippe ind i landet. Så behøver lærerne heller ikke at kunne rumænsk og arabisk.


PI (Politically Incorrect) 1.12.2012