januar 08, 2013

Snusket sangtext

Skal man tage det her på bloggen?

Når jeg tænker tilbage på 70`ernes snuskede børnebøger, så må det være OK for mange menneskert - dog  ikke for mig selv!

Advarsel: moderne uhøvisk sangtekst! Ikke for sarte sjæle, der stammer fra før 68-revolutions-opdragelse. Politically Incorrect skriver:


Den østrigske musikgruppe “Erste Allgemeine Verunsicherung“ (EAV - “Første almindelige For-usikring”) står for åndelige og humoristiske texter og kønne melodier. I deres album “Landet behøver nye helte” fra 2010 offentliggjorde de den politisk højst ukorrekte sang “Supertyrken”. Man kan ikke holde op med at undre sig over, hvor megen islamkritik og rammende beskrivelse af typisk tyrkiske Macho-forhold, der kan få plads på en tysk CD. Ikke så sært, at det østrigske Ugemagazin  “News” stillede det obligatoriske spørgsmål, om sangen ikke var “racistisk”?

Nu er den opdateret med heftig muslimsk reaktion!

Sangerne Klaus Eberhartinger og gitaristen Thomas Spitzer er ikke bare højtbegavede musikere, men også intelligente og vittige “børn af tiden”, hvad jeg oplevede ved et interview efter en koncert i Østrig slutningen af 1990’erne som reporter for Bayerns Journal. Også “Supertyrken” er anstrengende for lattermusklerne.

Den tyske text kan findes via  http://www.pi-news.net/index.php?s=EAV   og dèr kan man også finde frem til køb af den omtalte CD’er, hvis man vil belønne deres mod at tale imod det politisk korrekte.