april 28, 2010

Ustyrlig vold

Ustyrlig vold mod svenske Emma i Kristianstad.

Emmas far: jeg vil have, at folk skal forstå.

Her er billederne af Emma, 19 år, efter at hun er blevet slået i stykker og skåret omkring øjnene.

Emma på neurokirurgisk afdeling i Lund 8. november 2009, to dage efter den ubesindige mishandling som hun udsattes for af sin tidligere kæreste Casper El-Kaissi Östlöv.

Ved at vise billederne af Emma vil jeg få folk til at forstå, hvilken brutal vold hun blev udsat for, siger far Mats Svensson

Emma i dag (foto t.h.). Sagte, sagte gør hun visse fremskridt. I denne uge fejrer vi hendes 20 års fødselsdag.

Det andet billede er taget nu i april. Emma har gjort visse fremskridt, men hun plejes stadig på rehabiliteringskliniken i Hässleholm. I forbindelse med at El-Kaissi Östlöv forsøgte at kvæle hende, fik hun så svære hjerneskader, at hun stadig ikke har nogen nærhukommelse og ikke kan tale.

Videre siger Emmas far: ”- Men vi er jo begyndt at tage hende hjem på helligdagene og det næste, vi skal, er at fejre hendes 20 års fødselsdag. Det gør vi med en fest hjemme, fortæller Mats Svensson.

Casper El-Kaissi Østløv har efter forhandlingerne i tingsrätten (byretten) byttet advokat og har engageret stjerneadvokaten Leif Silbersky.
Den kendte ”Stjerneadvokat” Leif Silbersky (fot. t.h.) – mener, at straffen er for hård. (Det mener han så at sige altid!). Han betegner dommen mod El-Kaissi som ”en extremt hård straf”, og Silbersky mener, at der findes mulighed for ”en ordentlig strafnedsættelse".

Kilde: den svenske blog "Vår stund i Sverige"