april 22, 2010

"De har unddraget sig og afventet det rette tidspunkt."

Du gode, sikken en avis jeg fik i postkassen i går onsdag den 21. april. Jeg holder den kristlige avis ”Världen idag” (og har skaffet den flere abonnenter), fordi den ofte har vovet at sige, hvad der skulle siges i modsætning til størstedelen af de svenske massemedier. Men avisen har ændret sig og i dag lå den under lavmålet i uengageret efterplapren af massemediernes politisk-korrekte ”massemeninger”. Hvis man bare skriver af fra hinandens griflerier, behøver man ikke abonnere på avisen. Så har den kun værdi som optændingspapir til den daglige opvarmning, og det er den for dyr til.

Indvandringspolitikken og alt omkring den er og bliver det største og vigtigste problem i landet, større end noget tidligere kendt i historien. Og så søger avisen oplysning hos en ”expert” fra et dominerende massemedium, som gjorde sig – man kunne næsten sige – herostratisk bekendt ved en fuldkommen udemokratisk ”policy” til sine ansatte ved valgt 2002. Skønt Sverige officielt kalder sig et demokrati med ytringsfrihed og Sverigedemokraterne er opstillingsberettigede, skulle man ignorere SD og fortie deres meninger. Kunne man absolut ikke undgå at nævne dem, skulle de omtales negativt med faste adjektiver som ”fremmedfjendtlig” og lignende. Policy´en var skrevet af chefen for Ekoredaktionen Staffan Sonning

I Danmark vakte dette policy og Sveriges udemokratiske metoder opsigt, og blev anledningen til flere store artikler i aviserne, hvor journalister og politikere tog afstand fra sådanne uanstændige tiltag. Flere danske aviser åbnede deres spalter for svenske indlæg.

Den svenske fortielse, ignorering og undertrykkelse af en ikke helt lille del af befolkningen er et groft overgreb. SD og ND er forvist til at holde møder på gader og stræder, hvor de risikerer fysiske overfald af pøbelen. Det er ”svensk demokrati”! I ”Världen i dag” vender man frækt op og ned på det forhold, at det er massemedierne og politikerne, som hindrer de nævnte partier i at komme frem med deres budskab og antyder, at disse partier har unddraget sig offentligheden og arbejdet fordægt i det stille: ”de har kommit undan och bidat sin tid”.

Kilde: Världen idag 21.4.2010PS. Apropos: Indvandrere kritiserer i øvrigt svensk indvandringspolik på svensk TV i aften 22/4 på P1 kl. 21.30: Sverige slipper for mange ind. Det ender galt.