september 09, 2013

Professor Mortensen

Så godt som enhver moskè i Europa er at opfatte som en trojansk hest eller om man vil som en 5. kolonne-virksomhed. Derfor er det ikke overraskende, at man vil bruge den ny moskè på Nørrebro til TV-propaganda, hvilket man pænt holdt mund med, da man ansøgte kommunen om byggetilladelse til et gudshus for guden Allah.

Medieforsker Frands Mortensen, som i 70'erne faldt på halen for lignende diktatoriske ideologi som islam, synes da også det er "et stort fremskridt". Han går ind for (sin) ytringsfrihed!!! Som lærer på Journalisthøjskolen i 70'erne skrev han sammen med en kollega og otte kommunistbegejstrede journalistelever bogen "Ikke et Ord om Ytringsfriheden!!!", udgivet på forlaget "Modtryk". Formålet var at klarlægge, hvordan man kunde ødelægge de borgerlige aviser indefra ved at blive ansat på redaktionerne. Målet var om muligt at vælte samfundet.
Han blev velegnet til en professorstilling.
Se Uriaspostens redegørelse om professor Frands Mortensen:
http://www.uriasposten.net/archives/4297

Nævnte bog fik Spydpigen i øvrigt god brug for i 1978, da en journalist, der ikke kunde læse, noget forhastet beskyldte hende for injurier, noget som hun ikke gav mig af med. Pågældende journalist's angreb mislykkedes.