september 05, 2013

Halal er sharia, særskat – og en milliardindustri

Læs på Snaphanen om de uhyggelige afsløringer af enorme indtægter på handelen med halalkød og alt andet "halal", hvilket går fuldkommen i hak med hvad vi ellers ved om araberne.


Araberne er ikke meget for fysiske anstrengelser og arbejde. Men de blev allerede i oldtiden kendt som dygtige handelsmænd med alt det, det indebærer af ærlighed, bondefangeri og bedrag. Når dette barbariske folkeslag, der gerne udrydder alle andre mennesker, viste anderledes troende den "nåde" ikke at slå dem ihjel, men at skåne dem og tilmed lade dem bo i deres lande og drive forretning derfra, så var det ikke af venlighed og overbærenhed. De udgjorde en vigtig del af de muslimske landes økonomi ved at betale skat som de andenklasses borgere, de var, - dhimmierne.

Sådan var det i dele af Spanien i syvhundred år. Og sådan er det nu, hvor vore exportører af dit og dat gerne betaler enorme summer til islam for retten til at klistre "halalmærke" på exportvaren.

Sådan er det, og vor afhængighedsstatus vokser for hvert år, hvis ikke vi snarest smøger ærmerne op og forsvarer det, vi endnu har.