september 04, 2013

Jul under "udgangsforbud"

Det er ikke bare i Kokkedal, at man kan få den idè at ville forhindre folk i at fejre jul. Det har man efter sigende også forsøgt i Solingen i Tyskland og nu står det muslim-tætte Friedrichhain-Kreuzberg for tur. Her har de Grønne, Venstre og Piratpartiet i distriksbyrådet gennemtrumfet, at der kun må være eet juletræ på en af myndighederne bestemt plads og ikke mere. Offentlig julefest kan krænke andre, og julen må derfor kun fejres i hjemmene. (Det minder noget om de regler, man har i visse islamiske stater, hvor det kristne mindretal alene må samles om deres tro i private hjem).

Det berlinske bydistrikts beslutning skyldes, at muslimerne i august vilde fejre ramadanens ophør (Eidfesten) på Berlins gader, men der kom lokale klager over støjen, og istriktskontoret gjorde kort proces og bandlyste omgående alle religiøse fester, jul inkluderet - ud fra tesen om "ligestilling".

Sådan kan fremmede med deres vanvittige råben og støjen gøre nye erobringer

Kilde: Berliner ZeitungBerliner Jul under udgangsforbud


En kommentar fra en Joe Daniels:
This isn't multiculturalism, it's surrender. A true multicultural agenda would tolerate all faiths' feasts within the context of the individual country's Judaeo-Christian heritage being prioritised, then would deal with complaints on an individual basis.