september 30, 2013

Med penge kan man købe alt!

Indbyggerne i den schweiziske kanton Tessin stemte fornylig imod brugen af burka og nikab i det offentlige rum.
http://www.pi-news.net/2013/09/schweizer-hoteliers-jammern-uber-tessiner-muslima-sackverbot/ 

Og da andre kantoner evt. vilde følge efter, er de schweiziske hotelejere og Turistforeninger meget foruroligede. De gjorde sig allerede i august så ækelt til i forbindelse med en latterlig "racist"-historie om en sort amerikansk kvinde, der åbenbart var dybt fortørnet over ikke at blive genkendt som en "vip", da hun i en forretning i Zürich vilde købe en krokodilletaske.De schweiziske turismefolk finder, at araberne er de bedste gæster, omend de hænger ved deres “kultur”. Den muhammedanske indpakning af kvinder, der kun lader en strimmel åben for udsynet, er umådelig vigtig og må ikke modarbejdes! Det lægger de allerede meget an på med penge fra Allahs troende.

Og på Brienzersøen krydser skibe, hvis grillmester griller det kød, som er tilladt for muslimer.

Et fald i antallet af gæster fra Mellemøsten vilde få negative følger i det samlede turisterhverv i Berner Oberland, sagde talsmanden for Interlaken Turismen, Bettina Bhend. ”Hos os skal gæster føle sig velkomne, uafhængigt af oprindelse, religion og udseende.”

…..Årelangt opbygningsarbejde vilde gå tabt. Schweizerhoteller tilbyder i dag værelser, hvor der ikke findes alkohol i minibaren. De tilbyder bedetæpper med indbygget kompas, så muslimerne kan bede vendt mod Mekka. I stedet for biblen ligger der en koran i natbordsskuffen. Personalet ser ikke mere irriteret ud, når en araber forlader sovekammeret og efterlader tre tilhyllede kvinder.

Hertil skriver  "Politically Incorrect":
Nedrivningen af vor kultur kalder pengepugerne for ”Opbygningsarbejde”! Nåh, men inden I gør i buxerne, I fedtesyle, skal I tænke på, at minaretforbudet ikke har generet araberne. Tvært imod, de agter folk, som har en holdning, og foragter ingen mere end sleskende kryb og spytslikkere!