september 24, 2013

Væk med 68'erne! Lad os få en ny kulturrevolution.

Ekstrabladet og 180-grader har skrevet om de farlige psykofarmaka,

http://www.180grader.dk/Politik/68-ernes-raedselsregime

- og nu har journalist Elsebeth Halckendoff givet psykiatrien og 68'erne hele armen!


Mange mennesker vil - når de hører "68'erne" nævne - mene, at det var noget politik for længe siden, som man ikke behøver at interessere sig for, men sådan er det ikke. Tvært imod. Vi bør alle interessere os for 68'erne, for det er dem, der sidder på alle stillingern i myndigheder, institutioner, politik og bestemmer så meget, de kan.

Hvem var de så, disse 68'ere? Kernen var indædte overbeviste kommunister, som - støttet af Sovjets stadige propaganda under den kolde krig og af naive medløbere og hashtåget, udflippet ungdom - vilde nedbryde det bestående for at ændre selve vort samfundssystem og kvitte demokratiet. Det gjaldt først og fremmest at indoktrinere den opvoksende slægt. De skulde "bevidstgøres", ikke til at tænke selv, men til at forstå Karl Max og lignende  verdensidoler. Man bekrigene alt det gamle. Fronterne var mange, og våbnene forskellige. Alle fag og emner blev påvirkede. Særlig psykologi og psykiatri vandt stor interesse og terræn. Det var det, man skulde studere. Psykologen og psykiateren blev synlige i dagligdagen og accepteret. "Min psykolog siger", hed det, og så var det bare sådan! Man underkastede sig.

Psykologi og psykiatri er magt. Og blandet op med politiske meninger bliver magten ekstra farlig. Det fremgår med al tydelighed i "De kommunistiske langtidsmål" fra 1963, det vil sige de mål som kommunismen har sat sig i de ikke-kommunistiske (=demokratiske) lande og stadig stræber efter.
Heri står der under punkt 38:
Behandl alle opførselsproblemer som psykiatriske sygdomme, som ingen andre end psykiatere kan forstå og behandle.

Og i punkt 39 står der:
 Dominér den psykiatriske profession og brug sindssygelove til at opnå tvangskontrol med dem, der sætter sig op imod de kommunuistiske mål.