juni 24, 2012

Kongelig naivitet

Fra Avpixlat
http://avpixlat.info/2012/06/18/islamiseringen-av-hjallbo/

Sverige gør, hvad de kan for at tage godt imod såkaldte “ankerbørn”. Når de først er velforankrede kommer hele familien og slår sig ned. 

Et "ensomt kommende “barn”" på  angiveligt 19 år - en somalier eller en etioper - har stjålet kongelige juveler for 855.000 svenske kroner fra den svenske konges søster, prinsesse Christina og hendes gemal, Tord Magnuson. Sistnævnte havde taget sig af Abdulqadir Abdi Osman og havde ladet ham bo i deres lejlighed ved siden af slottet. I en uge var han alene i lejligheden og tømte da deres pengeskab. Han påstod siden, at han havde solgt det til kriminelle i Bergsjön i Gøteborg. En måneds tid senere  stjal han også et diadem fra samme pengeskab. Også dette påstår han at have gjort sig af med, idet han kastede det i vandet ud for Rigsdagen. Det er ikke lykkedes at finde de stjålne ting igen.

Han dømtes for grovt tyveri i to tilfælde ved Stockholms byret til overvågning. Hans “lave alder” reddede ham fra fængsel, og da han havde opholdstilladelse, blev han heller ikke udvist. Man skal jo være venlig og forstående....


Kilde: “Avpixlat”