september 30, 2014

Folkebevægelsen mod Indvandring

Folkebevægelsen imod Indvandring, FMI, er en norsk forening, som blev stiftet i 1987, og havde den haft lydhørhed, som den har agt, så havde vi nok i dag kunnet se frem mod en rimelig fremtid for Norge, men som verden ser ud i dag med den enorme befolkningsudvikling og invasionen af Europa, har man god grund til at betvivle det.


I det invaderede Europa har de politisk korrekte politikere utrolig travlt med at tolke ytringsfrihedlovene, for de udgør jo fundamentet i ethvert demokrati. Uden ytringsfrihed er der ingen demokrati, og der har længe været mennsker, der stræber efter at kvæle ytringsfrihen og forhindre oplysning.
I 2005 fik Norge en  ny diskrimineringslov ved kommunal- og regionalsminister Erna Solberg. Diskrimineringslovene tager sigte på at beskytte minoriteter i samfundet - for tiden ikke mindst homosexuelle og lignende afvigelser fra normen, religiøse sekter ol., men kan også bruges mod angreb på mange andre, De bruges i EU ikke mindst ved mindste antydning af uenighed med islamiske dogmer, skønt det her i virkeligheden ikke drejer sig om en minoritet, eftersom islam er en verdensreligion. Det har den konsekvens, at mennesker, der arbejder som 5. kolonne folk, altså personer, der arbejder for en fremmed magt, faktisk nyder en slags offentlig beskyttelse, hvilket i sig er vanvittigt! 


EU-staterne arbejder ihærdigt på integration af muslimer, men deres værdisæt i livet er så stik modsat det, vi har tilknytning til i Eurpa, at det - stort set - er umuligt. Næstformanden for FMI, Jan Høeg,
havde den dristighed at sige til en Hajib-mørkelagt kvinde, at man ikke brugte slør i Norge, og at hun derfor burde tage det med sig hjem til sit eget land. Dette var en opfordring, men så sandelig hverken hårde ord eller  uartighed, hvilket ikke ligger til en halvfemsårig, der er opdraget i en helt anden ordentlig tidsånd end i dag (og har været skilærer for nuværende dronning Margrethe så vidt jeg husker.)

Men sådan leger man ikke, når det gælder muslimer. De forstår i reglen at udnytte enhver chance for at være "offer"for grusomheder..
Pigen anmeldte ham. Her bør man huske, at islam har et begreb, der hedder taquia, den retfærdige løgn. En løgn, der glæder Allah og fremmer islam, er fuldt ud legal i islam. Den bruges ikke mindst imod myndighederne og domstolene i vore - såkaldt vantro - lande. Hun beskyldte Jan Høeg for trusler.

Fik 10.000 kr. i bøde for at plage en indvandrerkvinde

Østlands-Posten skrev ved Elisabeth Løsnæs  30.11.2013:

Nestleder i Folkebevegelsen Mot Innvandring, Jan Høeg, nektet 
å vedta boten for sjikanering av den ansatte med hijab
Kvinnen var iført hijab mens hun jobbet ved en bedrift i Larvik.
Høeg, som er nestleder og pressetalsmann i organisasjonen Folkebevegelsen Mot Innvandring (FMI), var flere ganger på kvinnens arbeidsplass perioden juli 2012 til august 2013. Han ga klart uttrykk for at han ikke likte at den unge kvinnen brukte hijab på jobb. Til slutt ble han anmeldt for plagsom, skremmende eller hensynsløs atferd og fikk en bot av politiet på 10.000 kroner.

«Burde ikke finnes»

– Jeg har ikke opptrådt truende, hevder han overfor Østlands-Posten.
«Du finnes ikke», «Reis tilbake til hjemlandet», «sånne som deg burde ikke være i Norge og burde ikke finnes», skal Høeg ha sagt til kvinnen.
Dette nekter han for. Høegs versjon av saken er han ved første møte skal han ha spurt hvorfor hun brukte hijab. Hun skal da ha svart at det var fordi hun var muslim. Andre gangen innrømmer han at gikk han lengre.

Ba henne droppe hijab

– Vi bruker ikke sånt i Norge. Ta den tilbake til landet du kom fra, sa jeg, forteller Høeg til ØP.
Han mener versjonen i forelegget han fikk er «dikt og løgn».
Østlands-Posten har vært i kontakt med kvinnen som ble hetset av Høeg. Hun er svært berørt av hendelsen og ønsker ikke å uttale seg til ØP om saken. Høeg har besøksforbud og skal ikke nærme seg kvinnen.
Innvandringsmotstanderen nektet først å godta boten han fikk, og saken ble derfor berammet til Larvik tingrett den 18. desember.
Fredag opplyste Høeg til ØP at han nå likevel hadde godtatt boten, men at dette var for å få saken ut av verden. Politiinspektør Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon bekrefter at boten er vedtatt.
Dermed blir det ikke rettssak senere denne måneden.

Ovenstående er fra år 2013, men - - der kommer mere om samme sag her på min blog!