september 01, 2014

Kvindelig jihadist
Jeg skal være den første kvinde, der kapper hovedet af et gidsel.

En ung englænderinde (?), Khadijah Dare, som har omvendt sig til islam, jublede på Twitter over halshugningen af den amerikanske journalist James Foley og inviterede sine meningsfæller til at fejre exekutionen af gidslet. Hun inviterede derpå andre unge kvinder fra London til at komme til Syrien for at overvære, hvordan hun skulde blive den første kvinde, der henrettede et vestligt gidsel. Den 22-årige, mor til et barn, var taget til Syrien i 2012 for at komme til sin mand, Abu Bakr, som kæmpede under ISIL og havde svensk statsborgerskab og tyrkisk herkomst, rapporterer «The Telegraph».
På sin twitter-blog, hvor hun underskriver sig som Muhajirah fi Sham, hvilket betyder «udvandret til Syrien», har hun meddelt:
“Any links 4 da execution of da journalist plz. Allahu Akbar. UK must b shaking up ha ha. I wna b da 1st UK woman 2 kill a UK or US terorrist!(sic)”
Hun priser exekutionen af journalisten og siger, at United Kingdom trænger til tæv og håber på, at hun vil blive den første kvinde, der dræber en britisk eller amerikansk terrorist. For får dage siden lagde hun et foto ud af sin søn, som omfavner et maskingevær.


Kilde: den italienske blog «lisistrata.com/news/»