september 09, 2014

Salafist-moral

EUROPA 06.09.2014 kl. 19:32

Tysklands regering fortørnet over sharia-politi i Wuppertal 

Vi vil ikke tolerere et salafistisk vagtkorps, der kontrollerer unge muslimer, siger tysk indenrigsminister.
Tysklands forbundsregering vil ikke acceptere, at islamister i byen Wuppertal, der kalder sig "Sharia-Politi", forsøger at afskrække unge muslimer fra at drikke, lytte til musik og andre ting, der foregår i ungdomsmiljøet.
Politiet i Wuppertal siger, det forsøger at finde måder, hvorpå det kan stoppe de skæggede salafister, som er blevet set flere steder i nattelivet iført deres orange veste, der er påtrykt "Sharia-Politi".(Se billede på Spydpigens indlæg 7/9!
De unge islamister har uddelt brochurer, hvor de fordømmer slibrige udskejelser nær banegården, som de har udråbt til et "sharia-kontrolleret område". Det gælder alkohol, euforiserende stoffer, gambling, musikkoncerter, pornografi og besøg hos prostituerede.
Wuppertal er en by på størrelse med Aarhus og ligger 35 kilometer vest for Düsseldorf i delstaten Nordrhein-Westfalen.
Tysklands konservative indenrigsminister, Thomas de Maizière, blandede sig lørdag i sagen.
- Sharia vil ikke blive tolereret på tysk jord. Ingen må tiltage sig retten til at misbruge det tyske politis gode navn, siger han til avisen Bild.
Den socialdemokratiske justitsminister Heiko Maas påpeger, at kun staten har bemyndigelse til at håndhæve lov og ret.
Politiet har optaget rapport på 11 af salafisterne, der har været med i vagtkorpset. De er i alderen fra 19 til 33 år.
Det overvejes, om de kan sigtes for ulovligt at forsamle sig, og borgere i Wuppertal er blevet opfordret til at kontakte politiet, hvis salafisterne igen viser sig i de orange veste i byens gader.
Men politiet erkender, at det kan være svært at få vagtkorpset væk fra gaden, så længe folk ikke har anmeldt, at de er blevet passet op og forulempet.
- Intimidering og provokationer vil ikke blive tolereret, siger byens politichef, Birgitta Radermacher.

Også muslimernes centralråd i Tyskland fordømmer salafisternes adfærd i Wuppertal og siger, at de repræsenterer en religiøs overbevisning, som er fremmed for mange tyske muslimer.

Kilde: /ritzau/dpa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Spydpigens kommentar:
Det nye muslimske påhit i Tyskland minder om kattens leg med musen, for man kan ikke umiddelbart forhindre salafisterne i deres officielle "moral-missioneren." Samtlige myndigheder har kun tomme ord til rådighed.
Hvem har skylden for udviklingen? De selvsamme tyske myndigheder, som ikke har gjort de nødvendige forhåndsstudier, inden de åbnede grænserne for alverdens mennesker!

De sidste ord i ovenstående budskab fra Ritzau etc. er fremhævet med rød skrift og skal åbenbart berolige tyskerne: Se bare: muslimernes centralråd er ikke indforståede med salafistrernes fremfærd!!!!

Er de ikke?

Jamen kære bitte børn. Hvor naive kan I være. Det er jo en almindelig brugt taktik for at skabe et bedre billede af centralrådet. Ligesom man også plejer at fremstille enhver muslimsk forening, sammenslutning, råd o.l. som større end virkeligheden kan fremvise, idet alle kollektivt omfattes som medlemmer uden at blive spurgt. Læs i øvrigt Ahmed Akkaris bog!