september 13, 2014

Nixon ligner en spejderdreng....

Roger Stone: Obama får Nixon 'Til at ligne en Drengespejder'
Fra Synopsisbloggen 12. september 2014
Præsident Barack Obama har begået mange flere ulovlige handlinger i sin tid i embedet end præsident Richard Nixon der blev tvunget til at gå af ovenpå Watergate skandale, siger Roger Stone, biografi skribent om Nixon og en af hans toprådgivere.

"Hvad er det lige de liberale har sagt til os om Richard Nixon? At intet mennesker står over loven og at han var skyldig i grove ulovlige og grove forfatningstridige aktiviteter?” sagde Stone onsdag på "The Steve Malzberg Show" på Newsmax TV.

http://www.newsmax.com/CMSPages/NewsMax/OoyalaPlayer.aspx?embedcode=U5c3E4cDrIbOOucaZVIVfzDsiqobTkvu#ooid=U5c3E4cDrIbOOucaZVIVfzDsiqobTkvu

“Lad os et øjeblik se lidt nærmere på det. Et af anklagepunkterne i rigsretssagen mod Nixon var bombningen af Cambodia uden godkendelse af Kongressen. Obama bomber Irak i dag; Kongressen har ikke godkendt det.

"Et af anklagepunkterne mod Nixon var brugen af IRS mod sine politiske fjender .....hvilket han ironisk nok sådan set aldrig gjorde, han talte kun om det. Denne administration har gjort det.

Så er der den elektroniske overvågning, siger Stone, en erfaren politisk konsulent og redaktør og udgiver af  TheStoneZone.com.

"Nixon benytter aflytningsudstyr i en bygning i en eller anden latterlig hjemlig politisk plan, ikke sandt? Denne administration aflytter og læser hver eneste amerikaners email,” sagde Stone.

"På hvert eneste felt får Barack Obama Richard Nixon til at ligne en Drengespejder. Denne administration argumenterer faktisk for at de har ret til at slå amerikanere ihjel, amerikanske borgere, uden retssag eller domfældelse.

Således er det latterligt som den udøvende magt er øget og også denne administrations forfatningsmæssige overtrædelser og misbrug.” 

Stone mener ‘den øverstkommanderende’ vil spille barsk over for terrorgruppen Islamisk Stat. 

“Han vil rette sine tidligere fejl, hvor han har indrømmet ret åbenhjertigt at vi ingen strategi har lagt for at gå imod ISIS, denne hastigt opståede oprørsgruppe af islamistiske terrorister,” sagde Stone. 
“Det vil han så forsøge at råde bod på. Det vi kommer til at høre er ‘fup’ barsk tale. Med andre ord, det var Joe Biden der var fremme og sagde “vil vil følge disse fyre lige til Helvedets port.” 

Nu gætter jeg så på at vi kommer til at høre ‘barsk’ retorik fra præsidenten. Men det er også kun det, retorik, fordi denne administration nævner aldrig islamisk terrorisme, som om det slet ikke eksisterer..