december 11, 2013

Væk med alle tomtar och troll

Julefesterne i Europa bliver nu ikke bare angrebet af yderste venstrefløj, der fabler om ”religiøse krykker”, men også af islamister, der ikke kan tåle den "krænkelse", at nogen fejrer Jesu fødsel.
I Danmark har islamister søgt at forhindre opstilling af juletræ i et boligkomplex, og i Holland
vil FN forbyde julemandens årlige besøg. Og nu er den også gal i Skåne.

På Alvikenskolan i Bromølla vil man ændre på Luciafesten. Skoleledelsen med rektor Malin Winther bandlyser nisser og brune kagemænd i optoget, ligesom man heller ikke vil synge om dem.
En far, Jonas Pettersson er meget irriteret over disse ændringer. Hans søn vil ikke optræde i lang hvid kjole som terne, han vilde naturligvis være nisse. "Jeg tolker det som at man politiserer”, siger Pettersson. ”Her er undertoner, som jeg ved, at flere af forældrene ikke synes om."


Spydpigens ikke politisk-korrekte tanker:
Er skolens beslutning i virkeligheden ikke en cadeau til islam?
Islam havde med glæde set, at denne katolske reminisens var blevet forbudt, men så langt fremme er vi endnu ikke. Tiden er ikke moden.
Men så tager vi et mindre skridt. De oprindelig hedenske indslag som nisser, dem fjerner vi nu, det kan vi være enige om. Allah ler i skægget, for han forstår at han er på ret vej. Nisserne, ja godt. Og de brune kagemænd ryger med!
Og stjernedrengenes gyldne stjerner...... Hm, nå, ja, dem også. De skulde jo ellers minde os om stjernen over Betlehem.

De kan jo bære halvmåne, foreslog Allah....


Kilde: artikel i Kvällsposten af Lars-Olof Strömberg 10.12.2013