december 14, 2013

Obama og Helle


New York-avis i respektløst angreb på Thorning: Veldrejet, dum blondine

Birger A. Andersen Torsdag den 12. december 2013
Statsminister Helle Thorning-Schmidts hyggelige møde med den amerikanske præsident Barack Obama ved Nelson Mandelas mindehøjtidelighed i Sydafrika forleden fortsætter med at bringe sindene i kog i USA.
Senest går den amerikanske klummeskriver Andrea Peyser amok i syrlig forargelse i avisen New York Post og lufter indigneret sin dybe forargelse over de to statslederes uformelle møde på tilskuerrækkerne på det store fodboldstadium Soccer City i Johannesburg.
Den konservative skribent kalder både Helle Thorning-Schmidt for en tøjte (tart) og en dum blondine (bimbo), og beskylder Barack Obama for på en lummer måde at have været optaget af den danske statsministers krop.
Under overskriften "Flirtende Obama skylder os en undskyldning" indleder Andrea Peyser sin hudfletning af de to statslederes rendez-vous med ordene:
- Måske gik han i sukkerchok over den danske godte.
- USAs præsident, lederen af den frie verden, bannerfører for alt rankt, godt og sundt i den nation, som han leder, tabte sin moral, værdighed og omtanke, da han ved selve Nelson Mandelas begravelseshøjtidelighed tirsdag opførte sig som en hormonplaget ungersvend på besøg på en stripklub.
- For øjnene af 91 verdensledere, Sydafrikas sørgende nation og Obamas tydeligvis rasende hustru Michelle, flirtede præsidenten, fnisede og hviskede ligesom et genstridigt barn og gjorde sig selv alvorligt til grin, da han fik øje på Danmarks veldrejede og gifte statsminister Helle Thorning-Schmidt.
- Den danske furie (hellcat) holdt sig ikke tilbage for præsidentens dårlige opførsel og løftede op i sin nederdel for at vise sine lange, skandinaviske ben, der kun var dækket af tynde, sorte strømper, noterer den amerikanske observatør og fortæller for fuldstændighedens skyld også, at Helle Thorning-Schmidt "i København er kendt som fan af den saftige tv-serie "Sex and the City"."
New York Posts skribent skriver videre, at den danske statsminister placerede sine hænder faretruende tæt på Obama.
Præsidentens kaglende hoved bevægede sig få centimeter fra den danske tøjtes, men på meters afstand af sin kones. Obama fortsatte med at absorbere kropsvarme fra danskeren - noget han ikke vil føle på hjemmefronten i et godt stykke tid.
Den harme skribent kalder optrinnet "usømmeligt", beskriver at Michelle Obama så ud til at kunne "spytte syre" og konkluderer, at præsident Obama skal gå bodsgang.
- Til kvinden, som han er gift med. Til sine døtre. Til det sydafrikanske folk. Og til den rystede befolkning herhjemme (i USA, red.).
- Han skylder verden en undskyldning.

New York Post er kendt som en højreorienteret avis, der ikke forsømmer en chance for at gå i kødet  på Barack Obama, der efter amerikansk målestok opfattes som venstreorienteret.


Spydpigens kommentar:

Hvor har de godt af denne revselse! De afslører en himmelråbende politiske stupiditet:
enhver normal politiker må da vide, at politiske modstandere findes overalt og lurer på, at få deres fjender i fedtefadet ved afsløringer af uærlighed og anstødelighed. Dette foto med fjantende flirtende folkevalgte under en mindehøjtid og ved siden af en sjoflet fru Obama vækker foragt.

Her på Spydpigens blog har tidligere (2009-10) været omtalt, at demoraliseringen i USA ikke stod tilbage for den i Europa, og at Obama bl.a. havde ansat moralsk-tvivlsomme personer til afgørende ændringer i barneskolen.