december 05, 2013

Islamisering i Norge: rensdyr halalslagtes

Første gang, at rener halalslagtes!
Det lyder som en triumffanfare, og det er det måske også, for det giver jo penge til sælgeren. Og til køberen noget meget attråværdigt i tilskud til kødet, noget som er langt mere værd end penge og derfor ikke kan vurderes i penge! Den norske avis "Verdens Gang" skriver om sagen:

Generalsekretær Mehtab Afsar i Islamisk Råd i Norge har da også travlt med at "afmystificere halal-slagtning": Det foregår sådan set på samme måde..."Forskellen er bare, at det skal være en muslimsk slagter, og han skal velsigne dyret ved at læse en sætning på arabisk.." forklarer Afsar.

Men det er ikke en fyldestgørende forklaring! Det er en manipuleret oplysning! Den arabiske sætning er ikke en hilsen fra 1001 nat, men en religiøs sætning fra Koranen og dermed en
islamiseringsbesværgelse i strid med almen norsk livsopfattelse.

Hertil kommer, at muslimen (ofte en imam) skal have penge for hver "velsignelse" af et dyr. Småbeløb tror man måske, men det udgør millioner, som muslimerne bruger på at påvirke for ikke at sige påtvinge os deres skrækkelige livsopfattelse.

Den daglige leder af rensdyrslagteriet, Harry Dyrstad, synes at være stolt over resultatet af sin indsats. Han har arbejdet et helt år på dette projekt, har "god kontakt med Islamisk Råd i Norge" og forventninger om fremgang for halalslagtning i Norge.


(På en måde kan det minde om analoge synspunkter under den tyske besættelse af Danmark, men de mennesker, der vilde hjælpe besættelsesmagten til skade for eget land, var dybt foragtede.)


Kilde: Hodjanernes blog:  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10148117

og den norske "Verdens Gang"