august 15, 2013

Man narrer konsumenterne
Halalslagt er forbudt i Sverige, men da landet er oversvømmet med muslimske gæster, som  er blevet inviteret af landets regering og myndigheder, så importerer man det nødvendige halalkød fra udlandet, f.ex. fra Danmark.


Dermed opnår de svenske politikere, at de får en slagt-etisk glorie at vigte sig med over for egen befolkning og andre, der ikke kender sammenhængen.


For det er jo ikke bare til gæsterne! Det er sandelig også til efterkommerne af ur-befolkningen. Det gælder om i småt som i stort at få svenskerne integreret i den islamiske verdensgruppe så stilfærdigt som muligt. Derfor fortier man generelt, at halalkød er halal, ligesom man ikke nærmere forklarer dette fremmedord for de svenske husmødre og hvad det eventuelt måtte indebære.


Fup-mærkning af halalkød
Men man mærker det. På forpakningen er der et mærke, ikke større end en centimeter i diameter, så ingen ikke-muslim lægger mærke til det. Måske kan der også et sted på pakken stå  h a l a l  med svenske bogstaver (for vi er jo trods alt i Sverige). Men hvis du er over 30 eller langsynet eller nærsynet fra fødslen, så bør du tage et forstørrelsesglas med til butikken, for der hænger ikke et sådant apparat ved køledisken, og mærket er faktisk ikke tænkt til oplysning for ur-befolkningen. Så kunde de jo fravælge varen og det var ikke meningen. I øvrigt kan mærket - selv med forstørrelsesglas - ikke tydes, med mindre man har gennemgået et kursus i arabisk.


Da jeg har studeret arabisk og sharialov i en lille halv snes år kender jeg det omtalte mærke og gengiver det her i naturli... størrelse - Nej, nej, så skal læserne lede efter det. Nej, det gengives her i noget over dobbelt størrelse


Det afslører en minaret (måske tilmed en mineret minaret ?) - du ved det her tårn, som muezzinen klatrer op i fem gange i døgnet for religiøst at vække alle med den mest forskrækkelige jamrende brølen i en megafon.  "Hvordan er det kommet så vidt, at offentlige institutioner tager selvbestemmelsen ud af munden på borgeren? At borgerne ikke får information om, at den mad, de putter i munden, rent faktisk er halalkød?" spurgte konservativ MF Benedikte Kiær i Den korte avis 14/8

Hvem er det, der har ønsket halalkød? gentager Den korte Avis i dag 15/8. I følge slagteriloven skal der foreligge en dokumentation om et sådant ønske, for at et slagteriet kan levere det ønskede.

Det er nok halalslagteriernes egne ønsker. Det interesserer dem rimeligvis ikke en pind, om befolkningen helt ind i deres dagligliv i hjemmet  narres og påtvinges islam. Bare det giver penge
i lommen! Med et miniature-mærke tror de, at de kan klare frisag og fingere uskyldige, og desværre har myndighederne både i Danmark og i Sverige (og rimeligvis også i Norge og andre lande)
støttet dette fup!