august 14, 2013

Islamisering pågår!


Så godt som alt fjerkræ i Danmark slagtes efter islams opskrift. Man interesserer sig ikke for de danske kunder men påtvinger dem uden videre halalprodukter, tilmed som patienter på hospital.

Politiken skrev i julen 2012 om den fremadskridende islamisering og det dermed forbundne forfald og bandlysning af vor dyrevenlige kultur!
http://politiken.dk/tjek/tjekmad/ECE1151524/allahu-akbar---i-vinderup-slagter-de-fjerkrae-i-guds-navn/

Avisen beskrev hvordan slagtningen foregik:
"Allahu-akbar!" En imam og specialuddannet slagteriarbejder velsigner dyrene ved at recitere: ’I Guds  navn. Allah er den største’”, men NB Politikens oversættelsen er manipuleret,hvis ikke man direkte bær sige: falsk! Her er ikke tale om  Vorherre, Velsignelsen lyder ”I Allahs navn. Allah er den største”.
…..

”…det koster heller ikke danske forbrugere noget, at deres lørdagskylling er halal. Ekstraudgiften til eksportcertifikater til de muslimske lande betales nemlig af importørerne selv”.
Dette kan næppe kontrolleres af forbrugerne. For år tilbage forklaredes det, at imamen, der mumlede bønnerne, fik 6 øre per kylling. Det giver noget, når kyllngerne slagtes i milliontal per år. Disse penge gik efter sigende til islamledelsen i Danmark, som arbejder på at islamisere os og hele landet.
Talte man sandt om beløbet dengang? Eller lyver man nu? Man må jo vøre skeptisk, for løgn er jo tilladt og Allah særdeles velbehagelig når den er rettet mod de vantro, d.v.s. imod alle ikke-muslimer.

Hvorfor skrev Politiken: ”- i Vinderup slagter de fjerkræ i Guds navn”. Det er jo ikke korrekt! Det er i Allahs navn! Guden Allah.


Allt enligt islam

Det danska slakteri ROSE Poultry är storexportör av kycklingar till Sverige. Rose Poultry's försäljningschef och marknadsdirektör i Sverige, Ante Brixstedt säger:

- Det som skiljer oss från de svenska kycklingproducenterna är att alla produkter, som vi producerar på våra anläggningar är halalslaktade.

Företaget står för omkring 40% av all kyckling som importeras till Sverige. 
Produkterna finns att köpa hos de stora kedjorna i dagligvaruhandeln, till exempel Willys, Hemköp. Ica Maxi och Ica Kvantum och Coop Forum.

- Vi har även en mycket stor försäljning till de mer renodlade etniska (d.v.s. muslimska) butikerna, eftersom de muslimska målgruppen är väldigt viktig för oss. Därför är också samtliga våra produkter markerade att de är halalslaktade, avslutar Ante Brixstedt