august 19, 2013

Fra Poul Berg


http://politiken.dk/udland/ECE2051322/egypten-kirker-kristne-og-museer-er-i-farezonen/ 

I denne artikel i Politiken indsniger der sig en alvorlig fejl. Der er sikkert ikke nogen af de politisk korrekte, der vil indrømme fejlen. Man skriver, at af de 80-90 mio. ægyptere er ca.10% kristne.
Det forholder sig sådan, at de 10% kristne er ægyptere, mens de 90% er arabere, der er efterkommere af erobrerne fra fortiden.
Man kan tage bare sådan en ting som smadring af de gamle ægyptiske fund på museerne. Det ville en ægypter aldrig finde på.
Arabarbarerne smadrer alt, der ikke er arabisk fra tiden efter forbryderen Muhammed.

Disse arabere i Ægypten er ikke mere ægyptere, end palæstinensere med dansk pas er danskere.
Mange vil stadig påstå, at den slags aldrig vil ske i Danmark, men der er jo allerede danske kirker, der må betale for beskyttelse.
Enkelte kirker har oplevet angreb med hærværk, og vagtmændene, man kan betale for sikkerheden, er muslimer!
Man tjener på sine egne, der opfylder koranens krav ved ødelæggelse.
På samme måde, som muslimerne tjener på afgifterne for Allahs velsignelse af slagtedyrene, som vi efterhånden alle betaler til, penge, der går til terrororganisationer.
Vesten betaler for sin egen ødelæggelse.
Intet land kan overleve muslimsk indvandring. Danmark vil snart udvikle sig til Dangypten - ikke på grund af de ægte ægyptere.
Enhver politiker, der går ind på selv det simpleste krav, der fremsættes af hensyn til islam, er landsforrædere.
Enhver sygehusdirektør, der retter ind efter fødevarekrav i shariaen, er som værnemagerne.
Enhver vuggestue og børnehave, der lukker af for danske traditioner, er forskræmte høns, der tjener landets besættelsestropper.
Enhver skoleleder, der forbyder danske sange og traditioner,
bør retsforfølges.
Det er ikke danskerne, der taler om dem og os. Det er dem, der taler om os. Vi er urene som svin og aber. Kommer deres døtre for nær til vore unge drenge, kan det koste hende livet for familiens hånd, og den unge mand kan forvente en alvorlig afklapsning.
Enhver myndighedsperson, der efterlyser giftermål mellem dem og os, er at betragte som medvirkende til vold.
En ung, dansk pige, der gifter sig med en muslim, vil en dag vågne op til sit livs mareridt, som mange allerede har beskrevet i bøger.
To så fremmedartede kulturer og religioner kan og må aldrig blandes, idet vildskabens repræsentanter altid vil vinde, da de elsker døden højere end livet.


Poul.Berg