august 12, 2013

Danskernes Parti

Spydpigens blog beskæftiger sig med kulturpolitik og ganske specielt med det meget ubehagelige og krigeriske kultursammenstød mellem god gammel nordisk livsstil og kultur og den dermed uforenelige primitive, brutale, barbariske, korankult.
Spydpigen tager således ikke del i partipolitik og har aldrig været medlem i noget parti, men holder på sin meningsfrihed. Ellers skal man til at forsvare sig  mod angreb fra partier på andre partier. Det vil jeg ikke ind i


Af hensyn til mediernes forsømmelser ved at udelade samfundsstof har Hans bedt SPYDPIGEN at bringe nedenstående indlæg om det nye "Danskernes Parti", hvilket så bliver en undtagelse fra ovenstående regel.

Lørdag aften den 10. august var jeg til Danskernes Partis landsmøde 2013 i Davinde Forsamlingshus.
Det var en fantastisk oplevelse, og så fik vi oven i købet god mad. Rammerne lignede en rigtigt hyggelig familiefest, hvor vi kunne tale med alle, også med dem, vi ikke kendte i forvejen; men forskellen fra bryllup og konfirmation var, at talerne havde et langt større seriøst indhold om samfundets situation, og det var noget, vi var enige om, så nu skal budskabet bare længere ud, også til de berømte tre aber, der er kendt for »ikke at høre, ikke at se, ikke at tale«, for det kan ikke nytte noget at afskærme sig fra virkeligheden, sådan som aberne gør eller som strudsen, der stikker hovedet i busken.

Günter fra Ostenfeld fortalte bl.a. om, hvordan aviserne fortier de sandheder, der ikke må nå til befolkningens kendskab, og som vennegestus overrakte han en fane til Danskernes Parti. Stefan Jacobsson fra Svenskarnas Parti gav nogle velmente råd på engelsk, og den tredje gæstetaler var Andrij Illenko fra partiet Svoboda i Ukraïne.
Derudover var der orientering og taler af DP's partiledelse og kandidater til de kommende valg. Rune Lauritzen ledede slagets gang.
Indimellem var der tid til fest og snak ved bordene, og der var musikalsk underholdning. Det var rigtig hyggeligt. Men den alvorlige side af sagen er, at vi kunne være i et stort forsamlingshus. Vi burde have været mange flere. Næste år skal vi forhåbentlig være i et stort kongrescentrum, for det er på tide, at nationalt sindede danskere samler sig i langt højere grad, inden vore værdier smuldrer. Jeg er en af dem, der ikke vil leve i slam.
Vi var heldigvis forskånet for demonstranter; men det nøjagtige mødested blev af sikkerhedsgrunde også først meldt ud om eftermiddagen.
Jeg kan kun opfordre andre til at følge og støtte Danskernes Parti. Det er vigtigt, at Danmark ikke bliver muslimsk, for ellers kan vi danskere ikke leve som frie borgere i vort eget land længere. Oplysning er vejen frem.

 /H.