juli 04, 2013

Løn for mord


Fejge Kujoner

En af de større TV-kanaler i Storbrittanien, Kanal 4, vil fra 9. juli udsende det muslimske bønneråb hver dag under ramadanen. Det har man besluttet, fordi der er opstået "modstridigheder i samfundet" efter det brutale mord på en brittisk soldat. To konvertiter til islam er tiltalt for mordet....

Svaret på denne barbariske handling (een af mange!) er at belønne og krybe for den troslære, som er grundlaget for dette og tusindvis andre mishandlinger og myrderier.
http://everykindapeople.blogspot.se/2013/07/fegisar.html


Mon TV's attitude vil have stik modsat virkning! Englænderne godtager vel ikke brutale og barbariske mord for at fjæskes med muslimer

En af de større TV-kanaler i Storbrittanien, kanal 4, vil fra 9. juli udsende det muslimske bønneråb hver dag under ramadanen. Det har man besluttet, fordi der er opstået "modstridigheder i samfundet" efter det brutale mord på en brittisk soldat. To mænd, der er  konverteret til islam, er tiltalt for mordet.

Svaret på denne barbariske handling (een af mange!) er at belønne og krybe for den troslære, som udgør grundlaget og den stadig højtråbende fortaler.