juli 22, 2013

Interplano-kalenderen støtter islamiseringen af Sverige


En bekendt ringede og var oprørt over noget, hun havde opdaget i sin kalender. Der stod, at ramadanen begyndte den 9. juli. Hvad kom det hende ved? Skulde hendes svenske kalender nu nævne alle mulige og umulige religioners helligdage? Hun var vred over denne anmassende propaganda for en fremmed og fjendtligsindet religion.

Det handlede om den rimeligvis mest brugte kalender i landet: Interplano 2013 fra Burde Förlag AB Box 3101, 35043 Växjö.

Der har vi det så igen! Et svensk firma, som lader sig bruge til den snigende islamisering af Sverige uden at tænke et øjeblik på konsekvenserne fremover. Og uden at fortælle, hvad ramadanen er for en størrelse. Uden advarsel!

Muslimerne kalder deres dagtids-fastemåned for Kærlighedens Fest, Fredens Fest, men for os andre ”Ikke-muslimer” er ramadanen den farligste tid. For netop omkring Ramadanen opmuntrer Allah sine troende gennem ”sværdversene” til at dræbe alle ”vantro”. Det mærkes næppe så meget i Sverige - endnu, og massemedierne vil givetvis fortie det, men det kommer! Giv tid!

I alle lande, hvor islam er trængt ind, fejres ramadanen: kirker plyndres og brændes ned, mens kristne, jøder, sikher, ateister etc. overfaldes, lemlæstes, dræbes.

Her er en lille historie fra Indonesien:
Få dage før den afsluttende fest for ramadanen var fire piger mellem 15 og 17 år på vej til deres kristne skole i byen Poso på Sulawesi. Uheldigvis havde nogle muhammedanere fået den idé, at de som gave til ovennævnte fest ville bringe nogle hoveder af vantro som bevis på deres kærlighed til Allah og profeten. Sådan fortalte en af de pågrebne gerningsmænd. De tog koranens ord på alvor og fandt de kristne skolepiger på vej gennem en Koka-plantage og overfaldt dem med macheter. De huggede hovederne af de tre, men den fjerde, Noviana Malewa lykkedes det at undslippe i en slugt. Hårdt såret i hovedet, på overarmene og på ryggen blev hun hele dagen i sit skjul. 

De tre hoveder puttede muhammedanerne i en plastiksæk og lagde den demonstrativt foran en kirke, med en seddel: ”Vi vil dræbe 100 andre kristne teenage-piger og give deres hoveder væk”.

Takket være kristne landsbyboer og en kristen lægelig organisation blev Noviana reddet, men da nerverne blev beskadiget, vil hun livet igennem have smerter og mangelfuld kontrol over mund og øjne.