april 16, 2016

Tøv lidt !


Eftersom uvidenheden om islam stadig er enorm, er det bedst at offentliggøre nogle artikler desangående. Her kommer en gammel fra bloggen Synopsis lørdag den 20. februar 2010.
http://www.adherents.com/        plancksconstant.org.


Islam er ikke den hurtigst voksende religion

Det er på tide at tilføje en ny kategori: Islamiske Myter. Det burde jeg have gjort meget før. Jeg vil gå tilbage til ældre posteringer og ændre enhver etiket der bør være med i denne kategori. (dette er skribentens udtalelse)
muslims mecca
Som svar på min artikel 'Flere krænkende muslimske vittigheder,' har en læser der kalder sig "en muslimsk teenagepige i USA" givet en kommentar der oplyser mig om: "Faktisk er det fornylig blevet fastslået at Islam er blevet den mest populære religion i verden, at at den stadigvæk vokser hurtigt. Så derfor er vi ikke længere nummer to."
Man kan finde den slags nonsens på tusinder af fora og blogs som om størrelse og væksthastighed er bevis på, at islam er den eneste og sande og fuldkomne religion. Faktisk spreder cancer sig ligeså hurtigt og berører flere mennesker, men det gør ikke cancer til den eneste og sande og fuldkomne sygdom, vel?
Men lad os se på nogle tal.
Ifølge Adherents.com er Kristendommen den største religion, efterfulgt af Islam og derpå af de som ikke tror på Gud eller er ikke-religiøse. Mere end 75% af Verdens befolkning er ikke muslimer. Så man kan vist roligt sige, at Islam ikke er den mest populære religion. 
Men er det den religion der vokser hurtigst i antal? Og hvis det er tilfældet, viser det så at mennesker vælger islam fremfor andre religioner?
Jovis, muslimer reproducerer sig hurtigere end kaniner. I det mindste har kaniner den opførsel at de ikke overfylder deres tilholdssteder mere, end de kan klare. Muslimerne i Europa har flest arbejdsløse, er de mest fattigdomsplagede, og har større sandsynlighed for at blive kriminelle, har den ringeste evne til at klare sig selv, og alligevel er deres fødselstal det højeste på kontinentet. Da et barn af muslimske forældre selv skal være muslim da er islam helt sikkert den hurtigst voksende religion i vestlige lande, selvom det altså ikke har noget med tilvalg at gøre, men kun med fødselstallet. 

Hvis muslimer fik lov til at blive ikke-muslimer, uden risiko for at dø på grund af det, da ville de fleste af de som er født som muslimer uden tvivl vælge nogle andre religioner.
Jeg hævder dette på grund af kendsgerninger. Når de som hverken er muslimer eller kristne får en mulighed for at vælge en religion friviligt, da vælger et overvældende flertal Kristendommen. I perioden 1990 - 2000, konverterede 2.501.396 (se dette skema)mennesker til Kristendommen, mens 865.558 konverterede til Islam og de fleste af disse var sandsynligvis påtvungne konvertitter. (se min artikel When indfidel Women Say No)
Hvis man således ser på hvilken religion der har hurtigst vækst gennem et frit valg, så er det ikke Islam. Når det drejer sig om antal er det heller ikke Islam. I procentvis vækst er det ikke Islam - statistikker siger aft Bahai vokser hurtigere (2,28) og endnu hurtigere er Zorastraerne (2,65).
Hvis muslimer mener at den hurtigst voksende religion også må være den eneste sande religion da bør de altså konvertere til en af de religioner de selv forfølger (læs denne artikel om Bahai i Iran på synopsis)
Derfor, kære muslimske pige, er Islam ikke den mest populære og helt sikkert ikke det valg de fleste der konverterer prioriterer, og den er kun hurtigst voksende på steder hvor andre befolkninger ikke er så frugtbare.
Sandheden er, at uden amerikansk og europæisk hjælp og teknologi, da ville de tilbagestående primitive muslimske befolkninger blive decimeret ved sult, elendighed og sygdom. Dermed siges, at uden kristen velgørenhed ville Islam være den langsomst voksende religion.
Hvor er det trist at jeres skoler kun underviser i had til Vesten, for det er os der holder Jer i live.

NOTER

 1. Christianity: 2.1 milliard
 2. Islam: 1.5 milliard
 3. Verdslige/Ikke-religiøse, agnostikere, ateister: 1.1 milliard
 4. Hinduismen: 900 millioner
 5. Kinesisk traditionel religion: 394 millioner
 6. Buddhismen: 376 millioner
 7. Oprindelige folks religioner: 300 millioner
 8. Afrikansk Traditionel: 100 millioer
 9. Sikhismen: 23 millioner
 10. Juche: 19 millioner
 11. Spiritismen: 15 millioner
 12. Judaismen: 14 millioner
 13. Baha'i: 7 millioner
 14. Jainism: 4.2 millioner
 15. Shinto: 4 millioner
 16. Cao Dai: 4 millioner
 17. Zoroastrianismen: 2.6 millioner
 18. Tenrikyo: 2 millioner
 19. Neo-Hedenskab: 1 millioner
 20. Unitarian-Universalismen: 800 tusind
 21. Rastafarianismen: 600 tusind
 22. Scientology: 500 tusind
Artikel fra plancksconstant.org.