april 17, 2016

Om ægtemænds accepterede vold


Taget fra bloggen Synopsis søndag den 1. april 2012

Instruks i hvordan man straffer sin hustru i Islam
Bog med instrukser om, hvordan muslimske mænd kan slå kvinder

Af Bernie Planck

I min artikel fra 2011, er det virkelig tilladt at slå hustruer i islam,? (ligger her på synopsis) besvarede jeg det spørgsmål med et rungende “JA!”
Hvis du ikke er helt overbevist, fordi det jo kommer fra mig, en vantro, så vil du muligvis finde det interessant, at nu kan vi få bekræftelsen fra Toronto Sun om at en boghandel har “udsolgt” af en kontroversiel bog i  ægteskabsrådgivning, der ikke alene siger det er helt i orden at slå sin hustru, men også, hvordan man kan gøre det. Boghandelen er ikke i Saudiarabien, i Yemen eller Afghanistan men i en lokal boghandel her i Vesten, i Toronto, Canada:
Toronto Sun, Bog instruerer muslimske mænd i at slå og kontrollere deres hustruer

Eric Brazau holder sit eksemplar af  A Gift for Muslim Couple ved indgangen til  Toronto Sun.
En lokal boghandel har “udsolgt” af en kontroversiel ægteskabsrådgivning der rådgiver muslimske mænd om, hvordan de kan slå deres hustruer.
Den 160 siders lange bog, udgivet af Idara Impex i New Delhi, Indien er skrevet af Hazrat Maulana Ashraf Ale Thanvi, der i bogens forord beskrives som en “fremragende skribent om næsten hvert eneste emne vedrørende islam.”
Boghandelens bestyrer, der ikke opgav sit navn, sagde bogen er blevet udsolgt for et stykke tid siden, og butikkens ejer, som bestyreren identificerede som Shamim Ahmad nægtede at kommentere historien.
Det er ikke klart om butikken har bestilt flere eksemplarer af bogen, men den kan erhverves på islamiske boghandler på nettet, og endog gennem eBay.
...
Når det drejer sig om fysisk afstraffelse rådgiver bogen om, at manden kan irettesætte hende ved “at slå hende med hånden eller en kæp,” tilbageholde penge fra hende eller “trække (hende) i ørerne,” men at han skal afholde sig fra at slå hende overdrevent.”
Således er det, ingen overdreven tugtelse, skønt efter min mening, at når først en slyngel begynder at tærske en kvinde så har han svært ved at holde inde.
Men hvad nu hvis en muslim går for vidt og slår hende så slemt at det efterlader mærker? Da denne bog er skrevet til muslimer i ikke-muslimske lande, ville det så ikke give ham problemer med det vantro politi og domstole, hvor det at slå kvinder virkelig bliver betragtet med alvor? Nuvel, der er sandelig også en bog om det - fra min artikel i 2010:

Islam to Blame for Barbarism Not Culture:
En muslimsk leders bog der indbefatter gode tips til, hvordan man slår husturer har gjort spanske politikere og kvinderettighedsledere vrede, og de kræver den trækkes tilbage fra markedet.
Imamen Mohamed Kamal Mostafa, en Koran lærd, der udfører gudstjenester ved moskeen i Fuengirola nær Malaga på Spaniens sydkyst beskriver i sin bog Kvinder i Islam, hvordan man rammer uden at efterlade mærker Bogen er udgivet i Barcelona og sælges over hele Spanien. Den 120 siders lange bog skrevet på arabisk, og oversat til spansk er rettet specifikt mod muslimer der lever udenfor deres oprindelsesland.
Så næste gang nogen fortæller dig at Islam respekterer kvinder, så vis et eksemplar af bogen så du kan vise ham, t han enten er en bedraget tåbe,  eller en løgner.

 Anonym sagde ...
-Typisk islamisk menneskeforagt, når det gælder kvinders "rettigheder" i denne fucked up ideologi..... Man græmmes over at nogen overhovedet KAN tage ideologien alvorligt!?
Jeg undrer mig over at kvinderne finder sig i det..... :-(