april 06, 2014

TA`R DE FORÆLDREMYNDIGHEDEN VÆK?


2500 mennesker kom i dag, den 5. april 2014, til "Demonstration for alle" i Stuttgart for at værne om forældremyndighed og ret til at opdrage sine egne børn.
Et bredt forbund af forskellige familieorganisationer kaldte til demonstration imod den rød-grønne uddannelsesplan med præmatur sexundervisning af børn, som EU og WHO står for. Aktionen begyndte kl. 3 på Stuttfarts Markedsplads. Der var talere fra forskellige partier og organisationer. Også talere fra Frankrig og Schweiz greb ordet.

I tilslutning til talerne gik demonstratione igennem Stuttgarts indre by. Henimod 50 moddemonstranter fra venstrefløjen prøvede med illegale sidde-blokader og nogle få tomatkast at forstyrre forløbet. Tak være den konsekvente indgriben fra over 500 ordenshændhævere opstod der ikke på noget tidspunkt fare for deltagerne af demonstrationen.

Masserne drog gennem gaderne mens de i talekor skanderede: 
"Far, Mor og Børn. Familie fremfor alt" og "Fingrene væk fra vore Børn"

Afslutningen foregik ligesom ved de tidligere demonstrationer for familien foran Staatsteatret. Der kom endnu nogle ord fra Peter Hauk (fra socialdemokratiets Ungdom) og Dr. Hans-Ulrich Rülke (fra de liberale) før de rosafarvede og blå balloner steg mod himlen som et tegn rettet mod de ansvarlige politikere om nu at komme igang med at handle. Og nu kunde alle høre, at man til advarsel for regeringen skanderede et "Vi kommer igen. Vi kommer igen"