april 03, 2013

Ved skarpretteren, hvordan man gør?


Fra Saudi-Barbariet: Lamhugning* som straf!
Fra Islams Moderland Anno Domini 2013 til påsken: Den 24-årige Saudier Ali Al-Khawahir tilføjede som 14-årig en ven et knivstikssår, hvorved denne fik en lammelse, og Ali har nu siddet fængslet i ti år. Nu skal han i følge sharialoven straffes med lamhugning (eller lamskæring (?)). Han kan ganske vist blive frigivet, hvis han betaler de såkaldte blodpenge på en million Rial (208.000 Euro) til ofret, men da hans familie åbenbart ikke ejer nogen oliekilde eller har inkasseret nogen løsensum for nogen bortført vantro og heller ikke har gennemført noget koranlegaliseret røvertogt - men kommer fra "enkle forhold" søger man nu ivrigt nogen, som kan lamme (lamhugge*, lamgøre) Ali.

Da vi endnu ikke har fået indført islams brutale barbari har jeg måttet konsultere Den store Danske Ordbog for at finde et passende ord til oversættelse fra den tyske tekst om denne Øje-for-Øje straf.


*) "Lamhugge" (sjældent brugt) - gøre lam ved et hug, exemplet i ordbogen nævner at lamhugge en hund på det ene ben, så det bliver lamt.

Kilde: den tyske blog Politically Incorrect 1. april 2013.