april 30, 2013


"Planned Parenthood" (Planlagt Forældreskab) er den organisation, som udfører flest aborter i USA, og de satte rekord i 2011-2012, skriver den svenske bloggen "Every kinda people"
http://everykindapeople.blogspot.se/2013/04/gud-valsigne-abortkliniker.html

Som den første præsident nogensinde deltog Obama i organisationens sidste konference, hvor han sagde:
"Planned Parenthood" vil ikke forsvinde, hverken i dag eller i morgen (Bifald!). Så længe vi fører en kamp for at kvinder skal få adgang til kvalitet og få råd til sygehjælp, og så længe som vi har kæmpet for at beskytte en kvindes ret til at gøre sine egne valg angående sit helbred, skal I vide, at I har fået en præsident, som står på jeres side og kæmper hvert skridt på vejen (bifaldsjubel). Tak, "Planned Parenthood". Gud velsigne jer. Gud velsigne Amerika. Tak. (jubel og begejstring).


Dette svære emne har i været diskuteret i årevis, men noget glemmer man vist.

Der bør naturligvis være mulighed for abort i visse tilfælde, men man skal ikke glemme, at abort næppe gavner kvindens fysik eller psyke. Og abort bør ikke misbruges som en slags præventivt middel. Der er præventive midler nok at gribe til, hvis man tænker sig en lille smule om, men sagen er vel, at der nok mangler en del moralsk balast i vore moderne tider. Dog håber jeg. at man har forladt den industrielle udnyttelse af børnefostre,  som man en tid lavede til skønhedscreme i Europa.

I middelalderen skete det undertiden, at en bøddel på grund af sin store erfaring om menneskekroppen gennem sit arbejde med tortur, blev brugt som læge. Chr. 4 tilkaldte således engang bøddelen fra Glückstadt til sin søn, den udvalgte prins Christian.
Nu er det omvendt: nu bliver lægerne undertiden "bødler", ikke bare over for fostre, men også ved
organsalg:

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5388041/laeger-faengslet-for-organsmugling-i-kosovo/
Jyllands-Posten
Europa 29.04.13 kl. 17:28
Læger fængslet for organsmugling i Kosovo
Læger i Kosovo købte nyrer af fattige østeuropæere for 15.000 euro forud for illegale transplantationer.Og vedstående illustration er
fotograferet fra en kinesisk
protestdemonstration på
Rådhuspladsen i København