april 17, 2013

Stormoskèernes tid er begyndt


Nu kan Stockholmerne høre helligt skrål fra Medborgareplatsen


Det gigantiske Markazkvarter i London er i øjeblikket stoppet af en byggelov.

Netop nu lader det til, at man bygger stormoskeer over hele Europa. Også i lande, som har meget små muslimske folkegrupper, som Irland, Luxemborg og Grækenland, foregår der et intenst byggeri.
Og på de steder, hvor det handler om et voksende behov for gudstjenestelokaler kan man vel ikke sige noget? Men hvor tit er det tilfældet.
**

Ser man nærmere på nogle af de mest gigantiske projekter, så handler det om noget helt andet.
Jeg skrev for nogle år siden om minareter som magtsymbol i den europeiske historie:
"Sidste gang islam expanderede ud over Europa viste der sig samme billede i tusindvis af byer og landsbyer, fra Konstantinopel til mindste bosniske bondeby.
Erobrerne kom og markerede sit nye revir med nogle halshugninger og voltægter. Derpå komn det vigtigste: de kristne dhimmier skulde lære, hvad underkastelse, d.v.s. hvad islam var, ved at bygge en moske med minaret. Det handlede selvsagt ikke om noget pludseligt behov for et muslimsk gudstjenestelokale til en kristen befolkning.
Det handlede bare om et magtsymbol for de nye herskere. Dhimmierne skulde til stadighed have herskernes symbol for øje....
Den gang stoppedes expansionen på Kahlenberg uden for Wien 1683. Sidenhen varede det århundreder inden næste minaret blev bygget i Centraleuropa..."

Og hvem er det så som bygger?
Naturligvis de mest extreme kræfter inden for islam.
Det muslimske Broderskab har et stort og mægtigt entrepenørfirma, som med base i Tyskland bygger moskèer over hele Centraleuropa.
Mullerne i Iran bygger videre på sit netværkl af imam Ali-moskèer. Ikke mindst i Nordeuropa. Hamborg. København, Helsingfors...
Emiren af Qatar pløjer milliarder ned for at blive wahabismens ubestridte leder.
Forskellige salafistgrupper med financiering fra Saudiarabien eller Emiraterne dukker stadig oftere op som bygherrer.
Desværre finder man næsten altid og overalt stormoskè = extremister i gang....
Et nyt fænomen mærkes i Frankrig. Præsident Francois Hollande's socialistparti takker islamisterne for valgsejr ved at anvende kommunal jord og franske skattepenge til moskèbyggeri. Der bygges netop nu 150 nye moskèer.
Men dèr findes måske også den største folkelige modstand.


En bra översikt av Sören Kern på Gatestone Instituttet

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCTC-3KaZ2YQastBekhnFN86aaK1QmJ1qdsLnv7UAfnRE7eDd7XT0yas0SBmyRvf1nrnXsY7Nkc57cMB_9e8-bre-cTv4VwFxlVZZb-bdDv6h-cbV3JJasDHVD005Gb-y3Jjr8YQ/s1600/rotterdam_mosque

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/10/mullornas-stormoske-i-kopenhamn-snart.html

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/07/stormoskeer-pa-lopande-band.html

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/05/iranska-mullorna-oppnar-stormoske-i.html 


Kilde: Bloggen Jihad i Malmø 6.4.2013