april 27, 2013

Enkelt billet til total underkastelse.


I et forsøg på humor sendte norske TV en gruppe muhammedanere ud for at omvende norske jenter til islam. Lokkemaden var en fribillet til en koncert med popidolet Justin Bieber. Fem pigebørn afsminkede sig, klædte sig i hijab og konverterede til islam*.
At fremsige den islamiske trosbekendelse er risikabelt. Men måske har de en uge at angre i, hvis de er døbte. Tænk på det, forældrer, inden I slipper jeres døtrer ud i byen. Den kristne dåb kan eventuelt være en vaccine, som måske kan give en vis beskyttelse, hvis en pige forliber sig i en muslim, som vil at hun konverterer.

Hvad var formålet med "humørprogrammet"? At udstille idiotisk idoldyrkelse? Det er der ikke meget at gøre ved. Eller at vise idiotisk ukyndighed om islam? I så fald er norsk TV ikke til større hjælp. Af angst for at folk skulde blive "racister", vil man indbilde dem, at det ikke er noget problem at konvertere frem og tilbage. Det kan man gøre hveranden dag.
Men i den muslimske verden er det forbundet med livsfare at forlade islam. I henhold til Koranen er kristne "vantro" og selvom de måske tåles i et muslimsk land er det ikke ensbetydende med, at de har samme rettigheder som muslimerne. De kan som vantro risikere livet.

Nu skal muslimerne vise deres magt i Sverige med bønneudråb fra minareter. Det begyndte i går fra Botkyrka. Hvornår er det slut?*) Tidligere brød man sig ikke om, hvad umodne pubertetsunger mente og gjorde, velvidende, at de endnu manglede 6-7-8 år, inden de var nået til en mere tænksom alder, men man opdagede snart, at man dels kunde tjene pæne penge på dem som kunder, ligesom man kunde bruge dem til at nedbryde kulturarven med og få spredt alverdens tomhjernet pjat og pjank.

Kilde: den svenske "Every kinda people"
http://everykindapeople.blogspot.se/2013/04/enkelbiljett-till-total-underkastelse.html