april 12, 2013

Krigskunst


Hver eneste moskè, der bygges, i Europa er en trojansk hest,
og der er allerede mere end nok til et helt rytteri.

Den islamiske strategi at erobre andres land er ikke ny og ukendt, men vore europeiske politikere fortiede med vilje denne våbenløse krigstaktik, der alene virker ved psykologisk krigsførelse med lurendrejeri, løgne, falsk spil, forstillelser, taquia...


De fleste europeiske politikere forstod vel næppe selv det hele i begyndelsen, men dog så meget, at de var klar over, at befolkningerne aldrig nogensinde frivilligt ville underkaste sig det brutale og barbariske arabisk-osmanniske diktatur
Tvært imod gjorde vore politikere alt for at lette dem adgangen til Europa og hjælpe dem med deres
program. EU-apparatet skulde sikre os fred, hed det.  Det tog dog først og fremmest - som det meste i vor verden - sigte på penge og handel. De 6 oprindelige fællesmarked-industrilande vilde sikre sig olie og oliepriser. Araberne sad på olien og kunde lukke for hanen!
Oliekrise?Uden til bundsgående information til befolkningen stemte det lille Danmarks sig ind i det opreklamerede Fællesmarked i 1972. Tænk, vi skulde "sidde med ved bordet"! "Være med til at beslutte"! Og freden i udlandet var sikret!


Under Ancher Jørgensens regering i 1978 blev traktaten mellem EU og de arabiske lande underskrevet:
Olieleverancer til rimelige priser!!! Søndagsturen med familien ud til stranden var sikret. Hurra, hurra. Hvor har vi det godt.
Men prisen blev dyr!


Hvad måtte EU give til gengæld? Det fremgår af traktaten: de åbnede Europa for alle Mellemøstens arbejdssøgende til indrejse til gode sociale forhold og de påtog sig at fremme "arabisk kultur" - som det hed - d.v.s. islam. Hjælpe islam frem overalt gennem udstillinger, universitetsundervisning, nye skolebøger, moskèer med "kulturcentre" etc., etc. Og alt er blevet udvidet og gjort mere omfangsrigt efterhånden, så nu er man på vej til at skabe en sammenslutning mellem EU og de nordafrikanske muslimske stater. Projektet kaldes "Eurabia" og er omkring tyve år gammelt bag kulisserne eller mere.

De europeiske befolkninger blev luret ind i EU af vore egne politikere og opgav til og med største delen af deres suverænitet. Vi fremmede og fremmer fortsat islam, sådan som traktaten fra 1978 forpligtede os til.

                                                             

Hvordan det hele ender kan vi gisne om!"Den anden Form for Krig" blev udgivet og husomdelt
i Schweiz.
Den blev senere oversat til dansk af "Selskabet til Værn for
dansk Folkestyre"