april 23, 2013

Truslen kommer fra højre


Har bombeattentatet i Boston noget med Fredens Religion at gøre? Nej. Ikke ifølge Danmarks Radio. Faren for den slags kommer fra højre, siger DRs fromme lille bande af virkelighedsbenægtere.

De har glemt alt om attentatet mod Union Pacific, attentatet mod synagogen i Krystalgade, mordforsøgene på Kurt Westergaard og Lars Hedegaard, de forpurrede mordforsøg mod Jyllandsposten, Glasvej-sagen, massemordet på World Trade Center, massemordene i London, Madrid, Mumbaj, Bali osv. Alt er glemt eller fortrængt, inklusive mordet på den hollandske islamkritiker, Pim Fortuyn, mordet på den hollandske islamkritiker Theo van Gogh, mordet på de amerikanske soldater i Fort Hood, mordtrusler mod Saĺman Rushdie og den franske filosof Robert Redeker og utallige andre, der enten må leve under jorden eller under politibeskyttelse resten af deres liv.

Det har DR glemt. Alt sammen. I Mellemøsten går der næppe en uge uden et massemord. Sunni slagter shia. Shia slagter sunni. Begge fordriver kristne og myrder jøder, hvis de kan komme til det,

Men truslen kommer fra højre. Husk at sige det. så kan du blive ansat i Danmarks Radio!


Geoffrey Cain

Illustration: Et memento mori  Kalkmaleri i Vigersted Kirke