august 12, 2012

Så er der ramasjang igen!Slagtning

til Eid-festen
DR's næstformand, Ole Hyltoft, går til angreb på islamfesten

anmarks venstreextreme radio - som dyrker to religioner på een gang: marxisme og islamisme - trænger hårdt til, at vi igen får en organisation som det ALS, som Erhard Jacobsen stiftede. ALS stod for “Aktiveer Lyttere og Seere”, men bogstaverne kunde samtidigt tolkes som det krav Erhard Jacobsen fremførte: nemlig at radioen - ligesom bibliotekerne (officielt!) - skulde være ALS-idig. ALS optog alle radioens programmer på bånd, oprettede en telefonavis, som fortalte om ALS’s virksomhed og tog imod klager fra publikum til videre bearbejdelse. Man kunde fra ALS få alle mulige tekster til låns på kasettebånd. Det var slet ikke nogen dårlig idè, at borgerne således kunde kontrollere, hvad dere penge blev brugt til.
Men da der efterhånden kom mange andre radiosendere til, blev arbejdet uoverkommeligt, og ALS ophørte.

Det var justitsminister Ole Espersen, som slog den extreme linje an i DR i 70`erne. Gud vide, om ikke de fleste danskere opfattede ham som den pæne socialdemokrat uden at tænke på de kommunistiske luskerier, der netop på den tid, under den kolde krig, var godt i gang inden for  socialdemokratiet, f.ex. Ritt Bjerregaard og Niels Matthiassen.
Hvem tænker på  Ole Espersen som Christiania-aktivist, skønt han var sekretær for “Støt Christiania”? Eller at han udtalte sig pro et narkotikum som hash ved besøg i Stockholm?
Hvilket var i tråd med, at han var imod narko-bekæmpelse. Man skulde skabe et samfund, hvor narko ikke var tiltrækkende!
- Eller at han reddede Solvognens NATO-udklædte soldater, der var brudt ind i Radiohuset, fra politi og tiltale. Der er naturligvis meget andet i hans synderegister.
Da præsten i Vangede, Poul A. Knudsen, protesterede i Aktuelt i 1973 (eller 72?) mod DR’s marxistiske holdning svarede Ole Espersen: “DR skal ikke slutte aftenen med ”en national eller religiøs opsang. Vi har jo også strøget nationalsangen”…”Knudsens konstatering af, at TV befordrer det outrerede, taberne og de revolutionäre sværmere i en målestok, der ikke svarer til befolkningens majoritet. Det er logisk, at de ekstreme ikke er et udtryk for flertallet. Dansk TV skal stå ved siden af systemet. De nye idéer kommer ikke fra systemet eller majoriteten”.