august 27, 2012

Islamiske forbrydelser (på norsk)


Vant olympiske medaljer, risiker å miste statsborgerskap.

At piske nogen til døde, hugge hænderne af dem, save hovedet af dem, hælde saltsyre på dem, brænde
dem levende etc.  - hvad er det imod hvad nedennævnte to Olympiadstjerner har gjort! Oh, fy da da!


Habiba Ghribi fra Tunis tok olympisk sølvmedalje på 3000 meter hekk. Men ikke alle i hjemlandet jublet. Nå krever tunisiske islamister at hun straffes med å bli fratatt sitt statsborgerskap, – fordi hun sprang i shorts, melder Associated Press. En olympisk svømmer er også svartelistet av islamistene. Han drakk juice i forbindelse med svømmekonkurransen, og brøt dagfasten.

Den islamistiske gruppen Ansar al Chariaa har startet en facebook-kampanje mot de to tunisiske idrettsstjernene. Svømmeren, Ousamma Mellouli, vant både gull og bronsemedalje under de olympiske lekene i London.

Tusenvis av tunisiere har demonstrert mot den tunisiske islamistregjeringen den siste uken, ifølge telegrambyrået. Regjeringen har foreslått å innføre en formulering i den nye grunnloven som sier at kvinner er «ett komplement til mannen».  Demonstrantene frykter at det kan være et skritt på veien til reduserte rettigheter for landets kvinner.

Tunis var frem til den såkalte «arabiske våren» ett av de mest sekulære land i den arabiske verden, og grunnloven fra 1956 likestiller menn og kvinner, forbyr menn å ha flere enn en kone, og tillater skilsmisser, skriver Associated Press.