august 31, 2012

Hvad er formålet...?


Efter at de mange "ensomt kommende børn" er kommet til den svenske verden, kommer nu - som forventet - "efterbyrden" i form af 27.000 somaliske slægtninge: forældre, søskende, bedsteforældre, tanter, onkler, fætre, kusiner - og så fremdeles, for den menneskelige forplantning skorter det ikke på.

Nu kan så de svenskere, der ikke bor i storbyer som Stockholm, Malmø og Gøteborg, vel endelig få øje på den politiske virkelighed. På landet og i skovene har de jo hidtil ikke set meget til de teltudklædte, synsberøvede spøgelser. Nu er der efter vore forræderiske magthaveres ønske åbnet for en enorm invasion af de mest umulig-integrerbare mennesker, man kan finde. Som sædvanlig hører vi i medierne de forslidte flosler om de stakkels mennesker, som ikke har noget at leve af. Jamen hvor skal de finde arbejde i Sverige? Der er absolut ikke behov for analfabeter. De kan i virkeligheden kun bruges til een eneste ting: til at forarme og ødelægge landet endnu mere end det allerede er ødelagt af fremmede, lave ballade og kaos. Og det må vel være det politiske formål med at udskifte den svenske befolkning med somaliere.

Henved femhundrede kommer til Växjö. Det koster penge for kommunens skatteydere dèr som i andre kommuner. Den svenske stat vil ganske vist bidrage yderligere med extra 1,3 milliarder i løbet af de næste 4 år til invasionen af Sverige, men hvad gør det for forskel? Det er og bliver skatteyderne,som må bløde. En lokalpolitiker fra Växjö, Bo Frank (moderat), talte ret åbent i TV-nyhederne i går (30/8) om somaliernes lave udviklingsnivau med mange analfabeter og at det vil tage 5-10-20 år at finde jobs til dem, og at de vil være bidragsberoende i lange tider. Han mener, at når kommunerne har ydet sit de første to(så må staten overtage forpligtelserne.

En anden, bundnaiv politiker - (en såkaldt brugbar-idiot) - mente, at man ikke skulde tænke på bidragsbehovet, men på hvad de fremmede kunde bidrage med: lære svensk og få et job.......