august 29, 2012Geoffrey Cain har fundet en interessant skolebog for 4. klasse, en historiebog. Faget historie har været temmelig forsømt siden 68’ernes nedbrydning af folkeskolen, thi kender man ikke til verdenshistoriens gang, så forstår man heller ikke sin samtids politik, men er værgeløst overgivet til marxistiske og islamistiske historieløse læreres politiske indoktrinering.


Bogen hedder “Klar, parat, historie", en tom titel. “Historie” siger ingenting i sig selv, eftersom ordet er vidtfavnende og synonymt for “fortælling, eventyr, digtning” og dermed ikke pligtig at være realistisk og sandfærdig. Men den er naturligvis tænkt til undervisning i fortidens vigtigste tildragelser. Og hvad er det så for danske børn i 9-10-års-alderen?
Åbenbart islam? Manipuleret og fordrejet og dermed løgnagtig. Kristne og jøders betalte dhimmiskat til kaliffen i Bagdad som beskyttelsespenge mod de samme araberes overfald. (Kan gerne sammenlignes med nutidens mafiabeskyttelse af butikker - det være sig på Sicilien eller på Nørrebro).

Mon ikke det var bedre, at børnen først og fremmest lærte deres Danmarkshistorie. I grundskolen kan det være svært for børn at
fatte tid og rum i menneskehedens tusindårige udviklingshistorie.